2013-05-04 ساعت 13:47
(2013-05-04 ساعت 05:55)babak82 نوشته: تعیین محل دریافت ویزا (پاسپورت) : این یعنی چی؟ فرض ما خواستیم بریم آنکارا. حالا باید کجا را برای دریافت ویزا (پاسپورت) تعیین کنیم؟ یه جایی توی ترکیه؟ من که اونجا جایی را نمیشناسم لطفا توضیح دقیقی در این مورد بفرمایید. توی سفرنامه ها دیدم کسانی که یکضرب گرفتن 2 روز بعد رفتن از خود سفارت ویزاشونو دریافت کردن یا کسانی که کلیر شدن رفتن از همون سفارت ویزاشونو خودشون گرفتن. حالا این تعیین محل دریافت ویزا چی هست؟ دقیقا آدرس کجا را باید وارد کنیم؟
من برنده نشدم اما دارم اطلاعاتمو تکمیل میکنم.
(2012-12-19 ساعت 23:59)mohammad_r نوشته: من دیشب کامل مطالعه کردم. همه کسانی که برای مصاحبه می روند بایستی در این سیستم ثبت نام کنند و مشخص کنند که در کدام اداره پست آنکارا پاس و ویزای خود را تحویل می گیرند. دیگر پاس را دم هتل نمی آورند. بایستی پس از آنکه در این سایت اعلام شد پاس و ویزا شما تحویل پست محلی شده شما با کارت شناسائی بروی و تحویل بگیری. در ضمن دیگه هزینه پست هم نمی دهی رایگانه. برای موارد غیر مهاجرتی هم همینطور است با این تفاوت که با این سیستم هم هزینه ویزا را آنلاین می دهند و هم وقت مصاحبه می گیرند. در سایت usvisa-info.com بطور کامل توضیح داده و به زبان فارسی هم داره
با توجه به این پست یعنی انتخاب میکنیم که کدوم دفتر پستی در آنکارا بریم و ویزامونو بگیریم ؟ Am I Right ? پس با این حساب باید لیست دفاتر پستی را هم در خود سایت usvisa-info.com موقع انتخاب دفتر پستی داشته باشه درسته؟
دوست عزيز كساني كه بعد از اول فوريه رفتن مصاحبه بايد براي دريافت پاس خود در csc ثبت نام كنند. قبلا اين كار توسط ups انجام ميشد. در حال حاضر فعلا براي انكارا و ابوظبي ثبت نام اجباريست.
http://csc.public.s3.amazonaws.com/ESEE/...ations.pdf
اين pdf مربوط به ptt انكاراست
در مورد ابوظبي هم بچه ها يك جا را انتخاب ميكنند كه در دبي هست (فكر كنم يك مدرسه باشه!!!)
حالا براي ثبت نام بايد چيكار كني؟؟
چندتا فايل داخل امضاي من هست حتما دانلود كن و بخون
موفق باشي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز