2010-01-09 ساعت 12:51
(2010-01-09 ساعت 12:43)sh-b نوشته:(2010-01-09 ساعت 12:30)esmail نوشته:(2010-01-09 ساعت 12:22)farnaz1668 نوشته: سلام بچه ها
من هم کارنت شدم بالاخره.استرس دارم.
کی باید به KCC نامه بزنم که روزش و بهمون اعلام کنن؟
فرناز عزيز سلام
خود من هم استرس دارم و كاملا طبيعيه. همه اين حس رو داشتن ولي يواش يواش استرس بر طرف مي شه. والله بر اساس اطلاعاتي كه من از مهاجرسرا گرفتم دو هفته اي بايد صبر كنيم كه اگر نامه دوم نرسيد ايميل مي زنيم به كي سي سي.
دوستان اگه مي شه پاسخ تازه كارنت شده ها رو بدين كه كمي از استرس و گيجي بيان بيرون
خيلي خيلي مرسي
esmail'جان
شما درست میگین اما برای گرفتن تاریخ مصاحبه باید 1 ایمیل به نظر من روز 3شنبه به kccبزنین و اونا بهتون جواب میدن که 7 تا 10 روز کاری دیگه بهتون جواب میدن
و مجدداٌ شما باید هفته بعدش اواخرش دوباره ایمیل بزنین و مجدداٌ درخواست تاریخ مصاحبتون رو کنین که دیگه اون موقعه اگه درست حدس بزنم دیگه میگن مصاحبتون کیه
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم سوالی داشتین اگه کمکی از من بر میومد بگین در دریغ نمیکنم اگه کمکی از دستم بر بیاد
ممنونم دوست عزيز. خيلي لطف كردي. فقط يه سوال. تو متن نامه بايد تاريخ مصاحبه رو بخوام ازشون يا نامه دوم رو هم بخوام. يعني مثلن بگم تاريخ مصاحبه رو اعلام كنن و بگن نامه دوم مون كي ارسال مي شه؟