2013-05-06 ساعت 19:25
دوستاى عزيز ، من ٢ هفته قبل در ابوظبى مصاحبه داشتم و از انجا كه هم با امارات و بخصوص شهر دبى اشنايى دارم چند نكته براتون ميگم كه خيلى از دلشوره قبل از مصاحبه راحتتون ميكنه. قبل از هر چيز از سفرنامه جناب بيات كمال استفاده را ببريد باوركنيد مثل اين ميمونه كه روح شما قبل از شما اونجا بوده مخصوصأ عكسها و توضيحات nmc دبى كه حتى دكمه اسانسور رو هم مشخص كرده و چكليست مدارك مورد نياز مصاحبه كه بايد همراهتون باشه اما خانمى كه مدارك را تحويل ميگيره فقط چيزايى كه كمبود هست را ميگيره ( كپى گذرنامه ، عقدنامه و ترجمه ، اسپانسر يا پرينت حساب و جواب مديكال كه البته فقط پاكتهاى در بسته به تعداد افراد كيس را ميگيره و نيازى به عكس سينه وبرگه پرينت همراهش نيست) واسه مديكال لازم نيست وقت بگيريد از nmcدبى اما واجب هست قبل از ٩ صبح انجا باشين من ديدم خانم و اقاى جوانى را كه دير امدند و دكتر ديگه گفت وقت نداره ببيندشون پس سعى كنين با هر وسيله اى كه ميرين قبل از ٩ اونجا باشين معمولأ جواب فردا شبش ساعت ١٠ شب حاضر هست البته به يادداشته باشيد nmc دبى جمعه تعطيل هست و جواب همون شب مديكال هم با پرداخت هزينه اضافى ممكن هست. من اونجا با خانم مليكا اشنا شدم كه چندتا از دوستان را اورده بودن واسه مديكال و مخ ما را هم زدن كه با ايشون بريم ابوظبى كه ما هم قبول كرديم و جواب مديكال همه را خودشون فردا شبش خيلى زودتر از ١٠ شب گرفته بودن و صبح مصاحبه كه سوار ماشينشون شديم به ما دادن . واسه رفتن به سفارت مهم اينه كه همه مداركتون را شب قبل چك كنين و جورى حركت كنين حالا يا از دبى يا ابوظبى با هر وسيله اى كه ساعت ٧ جلو در سفارت روى رديف صندلى سمت چپ كه پشتتون به ديوار ميشه بشينين تا جزو نفرات اول باشين والبته جايزه ما بچه دارها اينه كه از صف ميارنمون بيرون و قانونى ميبرنمون سر صف هههههههه.توى سفارت هم نامه دعوت به سفارت را نشون ميدين به شما شماره ميدن و از اون به بعد با شماره صداتون ميكنن و اول تحويل مدارك وبا پرداخت ٣٣٠ دلار به تعداد افراد كيس و انگشتنگارى و در اخر هم مصاحبه كه به نظر من از هر كسى فقط سؤالهاى خاص خودش را ميپرسه كه براش مهمه مثلأ از من از سربازى پرسيد و از دوست ديگمون از شغل باباش كه نظامى بود پس يه سرى سؤال روتين نيست و هر كس مربوط به خودشه سعى كنين اگه سؤالى به زحنتون رسيد نترسيد و بپرسيد و بعدأ از كاشكى ميگفتم ناراحت نباشيد البته اگر كليرنس خوردين و سؤالى داشتين وگرنه اگه يكضرب بود كه فقط لبخند بزنين، اين كل كار شما در سفارت و در ابوظبى هست كه اگر جزء نفرات اول باشين ايشالا ساعت ١٠ يا ١١ تو راه دبى هستين، دوستانى كه دوست دارين برين ابوظبى ديگه حوصله توضيح ندارم مثل بچه خوب حرف گوش بديد و براى راحتى و تفريح بيشتر خودتون تو اون شرايط برين دبى وقتى صد نفر ميگن ابوظبى خوب نيس و دبى بهتره لابد يه چيزى ميدونن كه ميگن حالا اگر دوست دارى خودت حال خودتو بگيرى و به دلشورت حالگيريو دپ زدن اضافه كنى خود دانى. اميدوارم اين توضيحات به دردتون بخوره و از سفرنامه بسيار كامل بيات غافل نشين به اميد اينكه همتون يك ضرب ويزا بگيرين و اينده بسيار روشنى تو امريكا داشته باشين راستى تا يادم نرفته عكستون هم برين يه عكاسى بگين واسه لاتارى ميخوام همين، تمام، فينيش ، ديگه راجب فاصله چشمها و نيمرخ نشستن اين چيزا همديگه را گيج نكنين اگر هم كسى باز توضيحى خواست در خدمتم در حد اطلاعات ضعيفم ، اينم كه نوشتم فكر ميكنم اين سايت و شما دوستا كه ازتون كمك گرفتم حق به گردنم دارين و الا پيشكسوت و واردتر زياده از همه پوزش ميخوام .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريل
كليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun