کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-06 ساعت 22:49)hushmandco نوشته:  
(2013-05-06 ساعت 20:45)Lemony نوشته:  من رفتم راهنماییهای دوستان امسال و پارسال رو در خصوص پر کردن این فرم خوندم.یک جایی برای کسایی مثل من که آخرین مدرکشون university degree هست ولی مثلا یکی دو ترم تا فارغ التحصیلی شون مونده،نوشته بود که توی قسمت to بنویسید present.منم همین کارو با هر نرم افزاری که بچه ها توصیه کرده بودن مثل nitro,Foxit یا Adobe Acrobat Pro انجام دادم منتها توی این قسمت فقط تاریخ می خوره.یعنی وقتی می نویسم present تایپ می شه ولی وقتی روی گزینه ی دیگه می رم می بینم به جای present تاریخ امروز به صورت خودکار جایگزین می شه!
می شه کمک کنید که چی کار الان باید بکنم؟
عزیزم در قسمت to چیزی وارد نکن اگر هنوز دانشجویی. منتها تو فیلد سوم که degree میشه، بنویس still studying and will finish on در ادامه کلمه on ماه و سالی که قراره تمام کنی رو بنویس. من شرایط شما رو داشتم البته دانشجوی ارشد ترم آخر بودم و به این ترتیب عمل کردم و مشکلی هم نداشتم.

سعی کردم این کاری که شما راهنمایی کرده بودید رو انجام بدم ولی توی کادر این همه متن جا نمی شه.بنویسم still studing یاPursunig Bachelor Degree کفایت نمی کنه؟
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: estanfordbineh

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط Lemony - 2013-05-07 ساعت 11:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان