کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-07 ساعت 19:29)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 18:34)aseman abi نوشته:  می خواستم بدونم تو قسمت 33 باید تمام مدرسه هایی که درس خوندم شامل( ابتدایی راهنمایی دبیرستان پیش دانشگاهی ودانشگاه )رو بنویسم یا فقط شامل دبیرستان پیشدانشگاهی ودانشگاه میشه؟؟؟؟؟
خواهش می کنم منو راهنمایی کنیدSad
من برای نمونه یکی خودمو گذاشتم. البته اسم مدرسه ها، تاریخ و نام رشته ها رو عوض کردم. اینجوری که من پر کردم درسته. مدرک درستیشم ویزای خوشگلی هست که الان تو دستمه و داره بهم چشمک می زنهBig Grin
[عکس: attachment.php?aid=2847]

مرسی برای عکس ، من دقیق تاریخ مدارک رو غیر از فوق دیپلم ندارم حتما باید تاریخ ورود و خروج از دبیرستان دقیق باشه ؟
مدرک دیپلم هنوز دست دبیرستان هست و باید کلی وقت بذارم برای گرفتنش .
آخرین مدرکی که دارم فوق دیپلم هست و 3 ترم دیگه مونده تا لیسانس بگیرم و احتمالا نمیرسم تمامش کنم همون فوق دیپلم رو بدم ترجمه یا دیپلم هم لازمه ؟
نیاز هست یه نامه بگیرم از دانشگاه بدم ترجمه برای اینکه نشون بدم در حال تحصیل در مقطع کارشناسی هستم ؟ چون تو فرم اولیه اطلاعات تحصلیلی رو Some university courses ثبت کردم که لیسانس ناتمام هست .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، philter

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط Danial_4139 - 2013-05-07 ساعت 20:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان