2013-05-07 ساعت 21:22
(2013-01-21 ساعت 19:44)hassan8ir نوشته:(2013-01-21 ساعت 18:41)usamohajer نوشته:(2013-01-21 ساعت 18:12)hassan8ir نوشته:(2013-01-21 ساعت 17:41)usamohajer نوشته:(2013-01-21 ساعت 16:50)hassan8ir نوشته: سلام
قبلا کسی برایم وقت گرفته بود و فرم 160 را هم پر کرده بود. اما چندجا فرم ایراد داشت و من مجددا فرم جدیدی پر کردم البته فرم جدید را پس از وارد کردن کد نامبر و سوال امنیتی پر کردم و تاییدیه گرفتم. برای وقت سفارت که یکشنبه هفته دیگه هست مشکلی پیش نماید؟ سیستم بارکد جدیدی به من داد.
سلام وقتی شما فرم جدید 160 رو پر میکنید و بارکد جدید میگیرید هیچ مشکلی برای گرفتن وقت ندارید. در ضمن شما در هر لحظه از شبانه روز می توانید از سیستم جدید وقت بگیرید. موفق باشید
خیلی متشکرم. فقط مساله اینه که من قبلا وقت سفارت گرفتم با بارکد قبلی ایا امکان ویرایش همان وقت با بارکد فعلی هست؟ ضمنا من توریستی دارم می رم و در فرم دی اس 160 بی 1 را انتخاب کردم اما وقت را بی 1 و بی 2 زدم مشکلی پیش نمیاد؟
امکان ویرایش نیست. شما باید با همان فرمی که وقت گرفتید برید سفارت. b1 برای توریستی نیست.فکر کنم شما رو پذیرش نکنن
مرسی از پاسختان. من تازه وارد اکانتم شدم کنار اسم زده ادیت کلیک کردم یک سری از مشخصات قابل ویرایش نبود مثل اسم و شماره پاسپورت اما یک سری دیگه قابل ویرایش و تغییر بود از جمله
DS-160 Confirmation Number
که من شماره بارکد جدید را زدم و سیو شد! همین کافیه؟
گزینه اول از 'یا' استفاده شده یعنی بیزنسی یا توریستی. منطق اینه که اگر توریستی صرف هم باشه می توان از گزینه استفاده کرد نظرتان چیست؟
سلام
دوست عزیز من هم مشکلی شبیه شما برام پیش اومده. تغییر دادن کد دی اس ۱۶۰ از طریق اون لینک ویرایش مشکلی نداره؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.