2013-05-08 ساعت 16:05
با سلام
در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟
با تشکر
در مورد degree or diploma دوره دبستان و راهنمایی به ترتیب نوشتم elementary school و guidance school درست نوشتم؟
با تشکر
(2013-05-08 ساعت 15:32)enchantress_boy نوشته:(2013-05-08 ساعت 15:24)puya2000100 نوشته: با سلام و تشکر از همه دوستانی که با حوصله جواب ما رو میدن
من امروز میخام واسه فرم 230 عکس بگیرم لطفا راهنمایی کنین که مشخصات عکس چی باید باشه و آیا برای همسر و بچه هام هم برای فرم 230 عکس بگیرم و همون سری اول با فرمهای 230 ارسال کنم و اینکه همسرم تو عکس میتونه حجاب داشته باشه یا نه
نفری 2 عدد عکس رنگی بدون روتوش زمینه سفید اندازه 5 در 5 سانتیمتر. با حجاب هم باشه مشکلی نیست.
برای همه اعضای خانواده باید 2 عدد عکس بفرستید.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.travel.state.gov/visa/visapho..._5334.html
(2013-05-08 ساعت 15:31)Babaksafi نوشته: دوستان من يك سئوال داشتم در فرمهاي ذكر شده قسمتي كه بايد مراحل تحصيل رو پر كرد از چه زماني ميشه مثلا از دوره دبستان تا حالا يا از دوره خاصي شروع بشه اگه از دبستان باشه كه من يادم نمي ياد ( اسم مدرسه ، آدرس ، ...)
لطفا راهنمائي كنيد مرسي.
در فرم 120 از ابتدایی بنویس . اگه ابتدایی و راهنمایی رو هم ننوشتی هم مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اسم دبیرستان رو از دیپلمت نگاه کن و بنویس. در فرم 230 از دبیرستان به بالا بنویس.