کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-06 ساعت 21:11)sce نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 20:25)sam110 نوشته:  این موضوع پست جدید نداشت، باید پرچم رو ببریم بالا !! Smile

دوستان سفر کرده و با تجربه، من چند تا سوال دارم، لدفاً پاسخ بدید:

1- ترجمه و اصل کارت ملی برای سفارت ابوظبی نیاز هست ؟؟

2- در سفرنامه ها مشاهده شده که 3راه برای رسیدن به مقصد و مقصود هست، که یکیش اجاره کردن ماشینه/ میخواستم بدونم چرا هیچکسی ماشین نگرفته اونجا؟؟ مگه ارزون تر در نمیاد؟ حتی اگر 2روز هم کرایه کنی، یک روز بری شناسایی (مثل شب کنکور Big Grin) یک روز هم بری مصاحبه، باز به نظر به صرفه تر در میاد!

3- این سوال مرتبط هست با سوال 2. بنزین لیتری چنده امارات؟ ماشین بگیری، کارت سوخت میدن بهت؟Big Grin

4- دعا کنید برای ماها که مصاحبه نرفتیم هنوز! این سوال نبود، مسئلت بود Cool
موفق باشید...
سلام دوست عزیز.
1-ابوظبی پی دی اف نداره که فهرست مدارکو بشه از توش درآورد.دوستان از مدارک آنکارا استفاده می کنن که توی اون اصل کارت ملی و ترجمش لازمه.پس ترجیحا ترجمه بکنی و با خودت ببری ضرر نداره.من خودم تمدیدش هم کردم.ولی میگن لازم نیست.
2-ماشین هم میشه اجاره کرد.به نظر من به دردسرش نمی ارزه.گواهی نامه بین المللی،پلیس کشور غریبه،مسیر ناآشنا و اتفاقات پیش بینی نشده دیگه واسه حرکت تو اون موقع(صبح زود)تا رسیدن به ابوظبی ریسک دیر رسیدن به سفارت رو داره که من یکی این ریسکو نمیکنم و با تاکسی میرم.
3-فکر میکنم بنزین لیتری 47 سنت باشه.دقیقا نمیدونم.در مورد کارت سوختم اطلاعی ندارم.
بازم دوستان اگه نظری دارن تکمیل کنن.

دوست گرامی sam
نظر من هم دقیقا" مثل شماست ما سه نفر هستیم و میخواهیم ماشین کرایه کنیم (این کار بسیار با صزفه تر هست )و تاحالا هم خیلی دنبال این موضوع بودم.البته ما بار ها تجربه سفر زمینی به ترکیه رو داشتیم . ما میخواهیم شب قبل از مصاحبه هتلمون رو تو ابوظبی بگیریم. این اولین پستی هست که دیدم قیمت بنزین توش گذاشته شده. نمیدونم منظورتون از 47 سنت یعنی 0.47 درهم؟ (من هنوز قیافه درهم رو هم ندیدم )
کیس نامبر***8 /مصاجبه: نیمه دوم جونWink /سه نفز/ابوظبی/ مقصد:سیاتل/کلیرنس/
تشکر کنندگان: saeid-ss


پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط feri efa - 2013-05-08 ساعت 16:35



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان