(2013-05-09 ساعت 17:25)far572000 نوشته: سلام دوستان، من میخواستم بدونم برای ارسال عکسها پشت اونا چه چیزی بنویسیم؟ ضمنا چند عدد عکس باید بفرستیم؟ همچنین آیا به غیر از فرمها و برگهٔ بارکد دار و عکسها چیز دیگری هم باید ارسال شود؟ ممنون
1. کیس نامبر، فامیل، اسم، سال تولد. 2 عدد. خیر.
(2013-05-09 ساعت 17:24)siminzakavand نوشته:شما اطلاعات رو کامل وارد کنید و به جای سیو کردن، برید و گزینه پرینت رو انتخاب کنید، اگر برنامه ای هم در این باره ندارید برنامه سبکdo pdf را دانلود و نصب کنید و سپس پرینت کنید، براحتی یک فایل pdf جدید براتون درست میکنه، منظور از پرینت، پرینت روی کاغذ نیست بعد از این شما یک فایل pdfخواهید داشت.(2013-05-09 ساعت 17:15)mehdiii نوشته:(2013-05-09 ساعت 17:09)siminzakavand نوشته: دوستان میشه کمک کنید چه جوری فروم هارو میل کنم وقتی اصلا save نمیشن
دوست عزیز
این فرمها راحت Save میشن، مگر اینکه سیستم شما مشکلی داره، اگر موفق نشدید تغییرات رو ذخیره کنید میتونید پرینت تو پی دی اف کنید ولی قبلش بارها مرور کنید که اشتباه نداشته باشید چون زمان دارید و صحت اطلاعات بسیار مهم تره.
در خصوص ارسال مدارک با ایمیل هم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید.
نحوه ارسال مدارک از طریق ایمیل
سیستم من مشکلی برای فایل های دیگه ی pdf نداره یعنی همه رو save میکنه اما save این فرم ها خاموشه کلن
راهه دیگرش هم استفاده از برنامه adobe acrobat pro هست که همه کار می تونید باهاش انجام بدهید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا