2013-05-10 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-10 ساعت 10:00 توسط Houstonian.)
(2013-05-05 ساعت 11:29)satusa نوشته:خیلی ممنون satusa عزیز به خاطر توضیح کاملتون.(2013-04-30 ساعت 11:08)Houstonian نوشته: ......
....
.....
این سایت apartmentrating سایت خیلی خوبی هست و البته فقط به review های منفی باید توجه کرد چون تقریبا اکثر مثبت ها رو خود مدیریت مجتمع یا افرادش برای خنثی کردن منفی ها می نویسند که rate آپارتمان رو بالا نگه دارند. اما در مورد منفی ها باید دقت کرد که معیارهایی که ما می شناسیم با اینجا کمی فرق می کنه و همون شکایتهای الکی اتفاقا اینجا خیلی مهمه. به عنوان مثال ما قبلا موارد منفی راجع به مدیریت بد رو اصلا اهمیت نمیدادیم ولی بعدا فهمیدیم که چقدر مهمه و چندین بار که همسایه اذیت می کرد و مدام نصفه شب 3-4 ساعت کنسرت rock راه مینداخت، مدیریت هیچ عکس العملی در مقابل اعتراض ما انجام نمی داد و حتی تذکر هم بهشون نمیداد و فقط قضیه رو می پیچوند و ما مدتها با این مساله مشکل داشتیم و هنوز هم هست. یا مورد صدای سگ هم واقعیت داره و هر شب وقتی 5-6 ساعت در موعد خواب یه سگ پارس کنه و نگذاره بخوابید و فرداش نتونید برید سر کار و اعتراض هم نتیجه نده، و نتونید اونجا رو تا پایان قرارداد ترک کنید، اونموقع این موارد خودش رو نشون میده (موردی که قبلا برای خود ما هم اتفاق افتاده).
نتیجتا خود آپارتمان و ساکنینش مهم تر از منطقه هست (منظور مناطق معمول هست نه مناطق معلوم الحال) البته آپارتمان نسبتا مناسب در ضلع جنوبی westheimer به ندرت ممکنه حتی سرتاسر این منطقه پیدا کرد (به استثنای داخل loop). در ضلع شمالی هم، از شرق به غرب مناطق مختلفی هست که بعضی جاهاش افتضاحه و بعضی جاهای مناسب هم هست. اگر بخواهیم از westheimer به عنوان یک خط مرزی نام ببریم مثل اینست تا حدودی خیابان انقلاب تهران رو مثال بزنیم.
ضمنا منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) جز یکی از نا امن ترین و بی کیفیت ترین مناطق مسکونی هیوستون از لحاظ خلاف هم در سطح خیابان و هم در داخل مجتمع ها به حساب می آید.
شاید استفاده از واژه "الکی""""" "'' در بند ۲ زیاد مناسب نبود. البته منظور من هم دقیقا همون چیزی بود که شما گفتید "عدم کنترل روی همسایه". همونطور که میدونید اینجا مشکل سرو صدای همسایه در آپارتمانها یک مشکله فراگیر هست و اصلا ربطی به قیمت و حتا سطح کیفی آپارتمان نداره هرچند انتظار میره که آپارتمانهای گرونتر آدمهای با فرهنگتری داشته باشه. ولی من دیدم کسی رو که در منطقه river oak در آپارتمان ۱۷۰۰ دلاری بوده ولی همسایه پر سرو صدا داشته.
همونطور که شما گفتید اینجا ملاکها و معیارها با ایران متفاوت هست و همونطور که حتما میدونید اینجا یکی از روشهای انتخاب خیلی از چیزها از طریق خوندن review هست. ولی تشخیص و تمیز دادن reviewهای مفید خیلی مهم هست.
من خودم به مواردی که اهمیت میدم اول از همه امنیت ساختمان و منطقه هست و مدیریت. و بعد از اون چیزهایی مثل سوسک و تمیزی و ... ولی میدونم که مشکلِ سرو صدای همسایه کاملا شانسی هست ( البته باز هم میگم هرچند در آپارتمانهای ارزون احتمال وجود خانوادههای پر سرو صدا بیشتره)
شما هم برای سرو صدا یه همسایتون بهتره اول lease agreement رو بخونی حتامان توش به سرو صدا اشاره کرده بعد برو با منیجر ساختمان صحبت کن و همون lease agreement هم بهش نشون بعده. شاید به نتیجه برسی.. ایجا هم بخونی بد نیست.
http://lifehacker.com/5868482/how-to-complain-about-your-noisy-neighbors-without-being-that-guy
در مورد اون منطقه westchase (محدوده بین westheimer و wilcrest و bellaire به سمت شرق) که شما اشاره کردید من هم کاملا با شما موافقم. من یک بار موبایلم رو تو خیابون Harwin دادم تعمیر کنن بعد دیگه جرئت نمیکردم برم پس بگیرم. کلا اون طرفا خیلی نا امنه.
موفق باشید
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور