کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید که من با خیال راحت این فرمها رو ایمیل کنم بره:
1)توی قسمتی که high schoolمون رو ذکر کردیم و بعدش مدرک high school diploma رو نوشتیم،برای قسمت to زمانی رو که وارد اون دبیرستان شدیمو بنویسیم یا فقط همون سال دیپلممون رو بنویسم کافیه؟!
2)توی تاپیکای مهاجر سرا یه سریا نوشتن از زمان دیپلم به بعدتون رو بنویسید کافیه.یه سری دیگه هم نوشتن تا دیستان ادامه بدید و همه چیز رو بنویسید.اخر ما چی کار کنیم؟
3)من فوق دیپلمم فنی و حرفه ای بوده و فنی حرفه ای زیر شاخه ی آموزش پرورشه.تا june یا july سال دیگه(تیر سال دیگه)یه لیسانس کاملا مجزا از فوق دیپلمم از یه دانشگاه زیر شاخه ی وزارت علوم می گیرم!حالا کاری که من کردم توی فرم University Degree رو علامت زدم.توی قسمت to نوشتم 07-2014 و برای مدرک هم نوشتم Pursuing Bachelore Degree.هیچ حرفی ام از فوق دیپلمم نزدم.درسته کارم؟
خیلی سوال شد ولی اگر اطلاع دارید جواب بدین لطفا!ممنون Smile
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط Lemony - 2013-05-10 ساعت 21:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان