2013-05-12 ساعت 01:06
(2013-05-11 ساعت 20:54)uranus88 نوشته:نارا حت نشو دوست من(2013-05-11 ساعت 18:57)sce نوشته:(2013-05-11 ساعت 16:18)ojee نوشته: من دانشجو ارشدم درسم تموم شده ولی هنوز دفاع نکردم ...نمیدونم کدوم گزینه رو باید پر کنم؟ راهنماییم میکند؟
ببین دوست عزیز.اونا که استعلام نمی کنن شما الان داری چی میخونی.روز مصاحبه به من گفت آخرین مدرک تحصیلی.به نظر من شما همون لیسانس بنویس و حرفی از فوق نزن.چیزی رو بنویس که بتونی مدرکشو فردا ارائه کنی.اگه بگی فوق داری و مدرک نداشته باشی مجبوری بری ریز نمرات بیاری و ببری ترجمه و کلا به دردسرش نمی ارزه.
موفق باشین.
ضمنا اگه مدرک لیسانست آزاد نیست زود بپر کاراشو انجام بده.
(2013-05-11 ساعت 13:43)uranus88 نوشته: باسلام خدمت دوستان و ادمین گرامی
من تقریبا همه سوالات دوستان رو خوندم ولی جواب چنداسوالامو پیدا نکردم.
1- واسه قسمت military یه قسمت branch یا شاخه داره. منظور چیه؟ یعنی مثلا سپاه یا نیروانتظامی یا ارتش؟ یا اینکه منظورش نیروی زمینی و دریایی و هواییه؟ من سپاه نیرو زمینی بودم چطور باید بنویسم؟؟؟
2- در قسمت degree واسه دبستان و راهنمایی چی بنویسیم؟ همچنین واسه مدرسه ای که 2سال توش بودی و بعد رفتی یه مدرسه دیگه مدرک مثلا دیپلمو گرفتی
3- از اصطلاح N/A فقط تو فرم 230 باید استفاده کرد؟ یا توی 122 هم جاهای خالی رو باید N/A گذاشت؟ و کلا توی جداول خالی هم بایدN/A رو بنویسیم؟ توی همه ستوناش؟
4- قسمت 43.b رو باید چی جواب بدیم؟ درست منظورشو متوجه نشدم؟
5- من که الان دانشجوی ارشدم present occupation رو چی بزنم؟ مربی ورزشیم هستم اما تو ایران که شغل محسوب نمیشه
با تشکر پیشاپیش
آقا خب جوابو اگه نمیدونین بگین نمیدونیم چرا لینک میدین به صفحات قبل؟ من همه این صفحاتو خوندم جواب این سوالارو (بجز یخورده از سوال 1) پیدا نکردم.
مثلا هیچکی به این دقت نکرده که تو فرم 122 جایی ننوشته اگه مربوط به شمانیست N/A بزنید ولی این موضوعو تو فرم 230 دقیقا ذکر کرده
1-
branch : نیروی زمینی سپاه
speciality: اینکه این 2 سال رو چیکار میکردی. بیسیم چی بودی، دفتر دار بودی ..
2-degree :
دبستان primary school
راهنمایی guidance school
مدرک دیپلم رو واسه مدرسه ای میزنی که ازش مدرک رو گرفتی.
3- N/A رو هر کجا که سوالش نامربوطه و در مورد حضرتعالی کاربردی نداره میزنی. مثل middle name و امثالهم نه اینکه توی یک جدول رو پر کردی 2 تا خونه خالی مونده ورداری N/A بزنی. اگر هم بزنی هیچ اتفاقی نمی افته. چون کامپیوتر برگه ها رو نمیخونه که یهو ردت کنن.
4- باید yes رو بزنی. با اینکار به ارگانهای مربوطه اجازه میدی اطلاعاتت رو استفاده کنن برای اس اس ان نامبر و غیره..
5- student یا اگر مهندسی بزن مهندس فلان
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای