کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-12 ساعت 01:21)hushmandco نوشته:  
(2013-05-12 ساعت 00:12)hana1392 نوشته:  بچه ها تو قسمت 32 من تمام سوابق خدمتی پدرم رو ( متقاضی اصلی لاتاری) دارم. تو 10 سال گذشته رو بنویسم یا همشو. اگه 10 سال گذشته رو بنویسم میشه بازنشسته بقیشم باید N/A بزنم. درسته؟

بچه ها مادر من ترک زبان هستش. تو قسمت Languages spoken or read بنویسم Azerbaijani (Turkish)؟ درسته؟
و اینکه پدر من اسمش تو لاتاری در اومده و به همراه مادرم میرن سفارت ( اگه مشکلی پیش نیاد) تو قسمت Professional associations to which you belong چی بنویسم با توجه به اینکه هم پدر و هم مادر من بازنشسته هستن. البته پدرم تدریس ساعتی میکنه. یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی فکر کنم قسمت دوم رو من خوب توضیح ندادم ایشون فکر کردن من میخوام برم. ممنون از کمک شما

فقط 10 سال گذشته رو. صریحا بالای سوال32 نوشته اینو.
اگر بازنشسته بود صرفا کلمه بازنشسته کفایت میکنه. بقیش رو هم خالی بذار. اگر سوالی از بیخ و بن برای پدرت مصداق نداشت ان آ بزن.
برای مادرت هم ترکی رو بزن و مطمئنا فارسی رو ( هر چند تا زبون که میتونن بخونن یا بنویسن)
پروفشنال اسوشییشن یعنی مثلا اگر عضو نظام مهندسی یا نظام پزشکی هستن یا کانون وکلا یا ... عنوان کنین.
مرسی از کمکتون. پدرم عضو اینجور جاها که شما میگین نیستند. دیگه چی میتونه باشه؟ راستی ان سوال رو هی میخوام بپرسم ولی یادم میره.
اینو چی بنویسیم؟
In what occupation do you intend to work in the United States?
ما فعلا بهش فکر نکردیم چی کار میخوایم بکنیم. ممنون از کمک شما
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط hana1392 - 2013-05-12 ساعت 01:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان