(2013-05-12 ساعت 20:17)negar_karimi6 نوشته: سلام دوستان یکی نیست منوازسردرگمی دربیاره؟ نمیدونم به کی میشه اعتمادکرد
رفتم ازانس هواپیمایی هتل رزوکنه یه قیمت میگه که فرق داره باسایت بوکینگ
به ازانسیه میگم
میگم سایت معتبری نیست یاممکنه بریدولی کلی امکاناتش کمترباشه
برخلاف چیزی که توسایت زده
ولی اگرازماآزانسی هابگیرید نمیتونه سرتون کلاه بزاره هتلیه
درباره هتل suha city
کسی اطلاع داره؟
امیتازش بالاست
به ازانسیه گفتم اینومیخوام گفت شبی 500 درهمه
تازه نهارش هم خوب نیست
ازطرفی بچه های مهاجرسراگفتن کمتره
والا من گیج شدم چیکارکنم
اگراین ازانسیه که بلیطوویزاروبرامون داره ردیف میکنه بهش بگیم نمیخوایم اونوقت مشکلی برامون پیش نمی یاد؟
میگه ماازسایت مخصوص خودمون میریم که مطمئنیم قیمتش همینیه که مامیگیم
طورخدایکی ماروازدست این ضدونقیض گویی های آزانس و سایت بوکینگو افراداینجادربیاره
در مورد خرید تور یا گرفتن بلیط و ویزا و هتل به صورت جداگانه، نظرات متفاوته اینجا. نظر شخصی من اینه که تور هزینه ش مناسبتر میشه طبق بررسی های من. حداقل برای کیس سه نفره با نهار و صبحانه اینطوری بود. در نظر بگیرید که اکثر مواقع در قیمتهای بوکینگ دات کام 20 درصد مالیات و 20 درصد سرویس لحاظ نشده! که در مرحله خرید نهایی شما لحاظ میشه.
در مورد سوها سیتی بله ظاهراً هتل خوبیه. ریتینگ 8.6! خودم نبودم که نظری بدم اما برای سه نفر همین هتل رو گرفتم. نظر اون دوستان رو هم نمیدونم.
یکی از آژانسیا که میگفت خودش لیدر هست، در مورد تمیزیش خیلی تعریف میکرد اما در مورد غذاش میگفت به خوبی و متنوعی سیتی سیزن نیست اما در عوض این امکان رو به مسافر ها میده که نهار رو با شام عوض کنن. مثلاً ظهر بیرونید و نمیرسید برید ناهار، به جاش شب غذا میگیرید. اون آقای آژانسی میگفت اگر اهل شکمید! برید سیتی سیزن و اگر تمیزی هتل مهمتره براتون، سوها سیتی بهتره. در مورد قیمتش هم همونطور که در یک پست دیگه گفتم، نرخ دوهفته پیش بین 1250 تا 1450 در آژانسهای مختلف برای اتاق تریپل، صبحانه و نهار، پرواز ماهان یا ایران ایر، سه شب و چهار روز و چارتر.
درود