کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-01-13 ساعت 17:42)dimo نوشته:  سلام،

من اميد هستم و به تازگي با اين سايت آشنا شدم، من هم در DV2010 برنده شدم (خدا رو شکر) اما متأسفانه به تازگي از اين مسأله خبردار شدم. شماره *** AS00018 را از KCC گرفتم، طبق بولتن cutt-off هنوز تا 12000 اعلام شده، آيا براي ارسال مدارک دير شده؟ يا از شانس مساوي با کسي که شماره اي در حدود 18000 دارد و چند ماه قبل فرمها را فرستاده برخوردارم؟
لطفأ راهنمايي بفرماييد.

با تشکر
اميد

دوست عزیز لطفا سوال خود را در یک تاپیک مطرح کنید. یکبار حذف کردم اما توجهی نکردید و دوباره مطرح نمودید. صدرا

امید جان فکر نمیکنم کسی بتونه دقیقا بگه هنوز فرصت داری یا نه
البته اصلا امیدت نا امید نباشه چون این آمریکایی ها بارها نشون دادن کارشون رو حساب کتاب نیست (به هر حال اونا هم چند تا کارمند ایرانی دارن Big Grin )
اول از همه با دقت بخش پرکردن فرم های اولیه رو با دقت بخون تا یه وقت اشتباهی نکنی
بعدش خیلی سریع فرم ها رو با دقت پر کن (اطلاعات دقیقا مطابق پاسپورت باشه این خیلی مهمه )
بعد خیلی سریع با پست TNT یا DHL بفرست واسه KCC (من اگه جای شما بودم با پست ویژه که گرونتره ولی یکم زودتر میرسه میفرستادم)
بعد از اینکارا دیگه با خیال راحت از سایت قشنگ و زیبای مهاجر سرا لذت ببر
پس دیگه وقتو با سوال پرسیدن از این اون هدر نده فقط خیلی سریع بفرست
(یه پیشنهاد که به نظرم میتونه مفید باشه اینه که به KCC ایمیل بزن و بگو که فرما دیر دستت رسیده و داری میفرستی اگه هم گفتن دیر شده بازم بفرست Big Grin )
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، MajidShirzadeh ، merdax ، drkamrani1 ، sh-b ، R.F ، f.o

پیام‌های این موضوع
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط hamed_gh - 2010-01-14 ساعت 01:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: