2013-05-13 ساعت 22:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 22:43 توسط hushmandco.)
(2013-05-13 ساعت 19:13)rainyboy نوشته:(2013-05-13 ساعت 19:09)sepideh_ نوشته: دوستان عزیز یه سوال داشتم من نماینده بیمه هستم برای نمایندگی از ما امتحان گرفتن و جواز نمایندگی دادن حالا توی فرم 122 باید سوال 7 را چطور پر کنم لطقا سریع جواب منو بدین ممنون
به نظر من No بزنین .
اگر مدرک لیسانس دارین و مدرکتون هم آزاد هست و قابل ترجمه، درگیر این قسمت نشین و no بزنین. از شما یه امتحان گرفتن، شما رو به دوره 2 ساله نفرستادن که ! یا اینکه نگفتن 2 سال سابقه بیمه داشته باش تا بیای امتحان بدی. درسته؟
اگر مدرک لیسانس با شرایط فوق رو داری این قسمت رو No بزن و خلاص. کمتر دچار گیر و پیچ میشی بعدا.
(2013-05-13 ساعت 21:21)sysmaster نوشته: سلام به دوستان عزیز بخصوص به برندگان سالهای قبل که راهنمایی های بسیار ارزنده ای رو میدهند.
من فرم رو ایمیل کردم . ولی توی قسمت مدارک و دانشگاها و مدارس فقط سال چهار دبیرستان ( دیپلم ) و دانشگاه و دو تا دوره mcse و ccnp که منجر به گرفتن مدرک هم شده رو عنوان کردم .
سوالم از دوستان این است که آیا ذکر نشدن بقیه مدارس دبیرستان و راهنمایی و حتی دبستان مشکلی ایجاد میکنه ؟
و درصورتی که پاسخ مثبت است میشه دوباره فرم رو فرستاد و گفت اینو جایگزین فرم قبلی کنید؟
و کلا اگه فرم رو چند بار عوض کنیم مشکلی هست ؟ تا قبل از وقت مصاحبه؟
ممنون بخاطر وقت ارزشمند شما
تا جایی که من دیدم و شنیدم و البته خودم هم عمل کردم تا دبستان رو باید قید میکردین علی ایحال میتونین فرم رو دوباره بفرستین و همراهش یه متنی بفرستین که بگین نمیدونستین که باید تا دبستان رو هم مینوشتین.
بعد از ارسال کردن دوباره، بهشون ایمیل بزنین و مطمئن بشین که مدارک جدید دستشون رسیده و جایگزین مدارک قبلی شده. و این ایمیل رو نگهدارین جهت روز مبادا.
روز مصاحبه هم فرمهای به روز شده 230 و 122 (اگر تغییرات دارین) همراهتون باشه.
من خودم از روز ارسال اولیه فرمها تا روز مصاحبه شاید 5 -6 بار تغییرات داشتم ( در مدرک تحصیلی، ادرس منزل، آدرس محل کار ، تولد فرزند و ...) هر بار با ایمیل بهشون اطلاع میدادم و ایمیل ها رو ذخیره میکردم و 20 -25 روز قیل مصاحبه که باید مدارک لازم جهت مصاحبه رو میفرستادم (که 15 قبل مصاحبه دستشون باشه) آخرین آپدیت فرمهامو براشون فرستادم و یک نسخه هم روز مصاحبه جهت محکم کاری بردم که نیازی هم نبود.
سو دُنت وُری.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای