کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-15 ساعت 16:03)rainyboy نوشته:  من با یه عالمه سوال جدید اومدم :دی

1- اولیش ربطی به این تاپیک نداره . ولی من هرجا گشتم نتونستم واسه خودم امضا بزارم اینجا!!

2- عکس از فرمی که واسش هست بزرگ تره . چیکارش کنم؟ عکس با عینک که اشکال نداره؟

3- من دوست یا آشنایی ندارم تو آمریکا آدرسارو نزارم فعلا؟

4- تو بخش ازدواج من زدم مجرد . لازمه که بنویسم 0 بار ازدواج کردم؟

5- من تصمیم گرفتم که عین حقیقتو بنویسم واسه همین نوشتم که فوق میخونم و در حال تحصیلم. تا موقع مصاحبه هم که میتونم آپدیت کنم فرمو. حالا من تو شغل فعلی چی بنویسم ؟ من متوجه شدم سابقه کار داشتن باعث دردسر میشه. خوب من حقیقتش ندارم به شکل رسمی. پس فکر کردم که کلا از کار حرفی نزنم. چون تا این سن هم دانشجو بودم با عقل جور در میاد؟ نظر شما رو میخوام بدونم

6- من عضو یه انجمن علمی تخصصی هستم . ذکر کنم ؟

7- در مورد تلفن. اشکال نداره موبایل بزارم؟ اخه یه وقت تماس بگیرن مثلا مامانم گوشی برداره :دی

8- این آخریه . با توجه به اینکه میشه ایروان و آنکارا رو میشه با اتوبوسم رفت من یکی از این دو رو می خوام انتخاب کنم. از نظر هزینه و سایر چیزا خودم نظرم رو ایروانه . نظر شما رو هم بدونم عالی میشه.

میدونم بعضی سوالام تکراری بوده ولی اینقدر جوابا مختلفه که گیج شدم

راستی یه نکته . من همه جا دیدم بچه ها میگن N/A بزارین هرجا که خالیه. ولی فکر کنم دو حالت اینجا پیش میاد که با مثال میگم:

یه زمانی هست یه چیزیو نداری یا خالیه مثلا من اسم میانی ندارم یا اسم مستعار ندارم . فکر کنم اینجور موقع ها None بنویسیم بهتره

یه زمانیه که یه چیزی بهمون مربوط نیست مثلا من مجردم پس اسم همسر بهم مربوط نیست اینور موقع ها فکر کنم N/A بهتره

حالا نمیدونم تا چه حد درست باشه این

1. باید تعداد پست هاتون فکر می کنم به 10 تا برسه تا بتونید امضا درست کنید.
2.اشکالی نداره از کادر بزنه بیرون، اگر عینکی هستین که مشکلی نداره ولی نباید در عکس رو صورتتون سایه بندازه.
3.مشکل خیلی هاست بگردین یکیو پیدا کنین موقتا آدرسشو بتویسید بعدا میشه تغییرش داد.
4. N/A بزارید.
5. همون student رو بنویسید. مشکلی نیست.
6. حقیقت رو بگین بهتره.
7.نمی دونم ولی حرفی از cellphone یا همون موبایل زده نشده.
8. من خودم هم ایروان رو انتخاب کردم ولی این انتخاب شخصیه.
**** در راهنمای بالای فرم گفته شده که از N/A استفاده بشه، دل بخواهی نیست. فقط یه مورد رو خودشون گفتن بنویسید never.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، rainyboy ، sadeghi897 ، ojee

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط aghaghia - 2013-05-15 ساعت 16:38

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان