(2013-05-16 ساعت 10:47)hushmandco نوشته:عزیزان پیشنهاد میکنم بخاطر مسائل مهم و حیاتی لطفاً در این انجمن یا بین دوستان و آشنایان و هر کس دیگر از اظهار دارایی - پول نقد همراه - کالای با ارزش همراه جداً خودداری نمائید.(2013-05-16 ساعت 10:29)babak_1363 نوشته: سلام دوستان ،اول بگو 20 هزار تا رو چجوری از گیت رد کردی / میخوای بکنی ؟ راهکار بده.
امیدوارم همگی خوب باشید
من می خوام با خودم چند تا چیز به شرح زیر بعنوان کادو ببرم،لطفاً راهنمایی کنید که باید چه کنم ، که مشکلی پیش نیاد
1- 2 عدد تا تابلو فرش (به ارزش تقریبی 2000 دلار)
2- پسته،زرشک و زعفران، سبزیجات خشک شده و ترشیجات(به ارزش تقریبی 300دلار)
3- صنایع دستی (به ارزش تقریبی 500 دلار)
این ارزشهایی که گفتم تقریبی هست، همین ارزشی که من اظهارمی کنم ملاک هست دیگه، درسته؟ نگن صورتحساب بده؟!!
راستی پول نقد همراه هم حدوداٌ 20.000 دلار هست. حالا اینارو چطور اظهار کنم که مشکلی پیش نیاد.
ممنون از راهنماییتون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
|
تشکر کنندگان: گل نهال ، nirvana_kobin ، hushmandco ، sce ، mgolchin13 ، ikamaly ، mhb161 ، usa lover ، fire dragon ، iman83 ، payam62 ، mori ، Tomas ، siakhatar666 ، H Pier ، Ashkan3832
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان