2013-05-17 ساعت 02:23
(2013-05-16 ساعت 23:19)rrrraaaazzzz نوشته: poram عزیزم! اینطوری نگو گلم! همین روزا اپروو می شی. از خونه برو بیرون، تا حال و هوات عوض شه. خوب درکت می کنم، چون حال منم مثل خودته، خیلی سعی می کنم حالمو بهتر کنم، چاره ای جز صبر کردن ندارم. زبانم خوب نیست، کاشکی خوب بود، آره فارسی حرف می زنه. ایده ی خیلی خوبیه که نامه بدین
هرچند می دونم قبل از اون خبر خوش بهمون می دی....![]()
![]()
![]()
نمی دونم همسنیم یا نه ولی حس خیلی خوبی دارم دوستتتتتتمممممم
چرا نمی تونم بهت PM بدم دوست عزیز؟؟
یبار دیگه هم یکی از بچه ها گفتش که نتونسته به من پیام بده.نمیدونم تنظیماتم رو شاید باید عوض کنم. چیکار باید بکنم بچه ها؟
باید زبان بخونی دوستم وگرنه خیلی برات سخت میشه اونجا با هیشکی نتونی حرف بزنی دپرس میشی!! اونوقت هی می خوای یه چیزی بگی نمی تونی .من جدیدا یه کتاب گرفتم اسمش امریکن فایل. من 4 اش رو دارم می خونم اما مبتدی ترم داره.مثلا می تونی از یک شروع کنی با سی دی هاش خیلی خوبه. البته من از همین 4 اش شروع کردم. مکالمه رو با گوش دادن خیلی خوب و سریع میشه یاد گرفت به نظر من.
راستش قرار بود نامه بده هنوز ننوشته فکر کنم. بهش میگم بفرسته پس. منم به تو حس خوب دارم خانم خوش قلب. الان سعی میکنم تنطیماتشو درست کنم بهت پیام بدم.امشب شب آرزو ها بود منم برای همه آرزو می کنم به اون چیزی که می خوان برسن.شمام دعا کنید برا من. وای خدایا دوباره داره شنبه یکشنبه میشه
اون دوستم سارا هم که راهنمایی کرد در مورد نامه ازت ممنونم .حتما میگم اونو از سایتشون برداره.مرسی دوستم