[
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education
[/quote]
در ضمینه مدارک مشکلی نیست اصل همون پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهیه.
در فسمت دوره های آموزشیتون، قسمت Course of study رو اشتباه نوشتین و همون degree رو تکرار کردین. شما باید مثلا دانشگاه رو بنویسین که رشته تون کامپیوتر بوده.
پیشدانشگاهی تون علوم تجربی بودین، ریاضی فیزیک بودین و ... همینطور دبیرستان.
برای راهنمایی و دبستان هم بزنید. general
[/quote]
با سپاس از شما
اگر من درست متوجه شده باشم یعنی اینکه قسمت DEGREE or DIPLOMA رو درست نوشتم ولی باید قسمت COURSE of STUDY رو طبق گفته های شما ادیت کنم
مثلا برای پیش دانشگاهی و دبیرستان بنویسم ریاضی فیزیک واسه راهنمایی هم بنویسم GENERAL هم در قسمت(COURSE OF STUDY)
درسته؟
درسته؟
[/quote]
بله درسته
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education
[/quote]
در ضمینه مدارک مشکلی نیست اصل همون پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهیه.
در فسمت دوره های آموزشیتون، قسمت Course of study رو اشتباه نوشتین و همون degree رو تکرار کردین. شما باید مثلا دانشگاه رو بنویسین که رشته تون کامپیوتر بوده.
پیشدانشگاهی تون علوم تجربی بودین، ریاضی فیزیک بودین و ... همینطور دبیرستان.
برای راهنمایی و دبستان هم بزنید. general
[/quote]
با سپاس از شما
اگر من درست متوجه شده باشم یعنی اینکه قسمت DEGREE or DIPLOMA رو درست نوشتم ولی باید قسمت COURSE of STUDY رو طبق گفته های شما ادیت کنم
مثلا برای پیش دانشگاهی و دبیرستان بنویسم ریاضی فیزیک واسه راهنمایی هم بنویسم GENERAL هم در قسمت(COURSE OF STUDY)
درسته؟
درسته؟
[/quote]
بله درسته
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا