2010-01-19 ساعت 21:27
(2010-01-19 ساعت 10:02)Hamid55 نوشته: یه سوال دارم از دوستان متاهلی که تجربه دارن. همون طور که میدونید در امریکا رسم هست که زن بعد از ازدواج رسما با اسم فامیل شوهرش خوانده میشه. میخوام بدونم این موضوع برای ایرانیها(که نام فامیل زن و شوهر معمولا یکی نیست ) در امور بانکی (داشتن حساب مشترک) و مالیاتی ، اداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یا این که این مضوع هم مثل دیگر مسائل برای اونها مشخص هست که بنا بر رسم ایرانی زن میتواند فامیلی متفاوتی داشته باشد و هیچ مشکلی نیست. البته میدونیم که مهاجران زیادی در امریکا زندگی میکنن که رسمهای متفاوتی دارن و دولت امریکا تا حد امکان به همه این رسومات احترام میزاره و به رسمیت میشناسشون... ولی میخوام بدونم عملا این مسیله چه تاثیراتی میتوند داشته باشد؟
دوست عزیز به اختیار خودتان است و ما که تغییری ندادیم و جز کارهای اداری که شاید «فامیل» را برای پرکردن فرمهای اداری و ... برایشان مد نظر باشد تا نامه ها و مدارک را بر اساس آن صادر کنند، در بیشتر امور حتی محل کارم، هردوی ما را با اسم کوچک میشناسند و خطاب میکنند.
حتی در امور بانکی، ما دارای حساب مشترک هستیم که اسم و فامیل هردوی ما، بصورت کامل در سربرگ دسته چک بطور کامل نوشته شده است. من تاکنون به هیچ مشکلی برنخوردم و جالبت تر اینکه همسرم یه جورایی لج کرده و حتی اگر به مشکلی اداری و احتمالی هم بربخوریم و امکان تغییر نام فامیل خودش را هم پیدا کند؛ حاضر نیست اینکار را انجام دهد و شاید هم اینگونه تفاوتها جلوه ای باشد برای معرفی بیشتر فرهنگ و کشورمان.
من با یک آمریکایی دوست هستم و این خانم با اینکه متاهل است، حاضر به تغییر فامیل خانوادگی و پدری خود به فامیل همسرش نشده است و وقتی که علت را پرسیدم،میان خنده و شوخی گفت: توی آمریکا زن و شوهرها، دائم در حال طلاق و ازدواج هستند و من نمیخوام پس از طلاقم ، فامیل شوهرم را یدک بکشم و از اسمش هم رنج بکشم تا ازدواجی دیگر رخ دهد و فامیل دیگری بر من تحمیل شود !!!

دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن در«اینجــا- از دیار نجف آباد تا آمریکای جهانخوار»به وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید