کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
یکی از دوستان پرسیده که آیا اینکه افیسر میپرسه آشنا تو آمریکا دارید در گرفتن ویزای یکضرب موثره یا نه ؟
به نظر من اینکه شما بگید آشنا دارید میتونه تا حدودی تاثیر داشته باشه..البته شاید هدف از پرسیدن این سوال این باشه که آیا کسی هست بتونه ما رو در بدو ورود حمایت کنه یا نه ؟ چونکه افیسری که از ما مصاحبه میکرد در این مورد بیشتر تمرکز کرد. مثلا " دقیقا" پرسید آیا آشنایی هم در آمریکا دارید؟ گفتم بله فلانی و فلانی و فلانی...گفت اینا چه کاره اتون هستن؟ کجا زندگی میکنن؟ و یه کم دقیق شد...
البته در ویزای یکضرب مهمترین عامل به نظر من این موارده:
سن زیر 25 - سربازی نرفتن - کار دولتی نداشتن - و شاید تیپ و ظاهری که نشون دهنده تعصب مذهبی نباشه.. یا حتی( شاید) اسامی غیر مذهبی.. و اینکه یه موقع شما ثروت زیادی از خودتون نشون ندید. مثلا" به اینکه یه خونه دارید و یه کم پول ( به ازائ هر نفر 13000 دلار یعنی تقریبا" 40 میلیون تومان در حساب بانکی)
یه چیز جالب : آفیسر از من پرسید کجا زندگی میکنی؟ و اصالتا" کجایی هستی؟ حتی فکر میکنم از روی اینکه من اهل کدوم شهرم میخواست ببینه تعصبات مذهبی ممکنه داشته باشم یا نه !!!
کلا" خوش تیپ برید...کت و شلوار و کراوات و برای خانما یه لباس نیمه رسمی و خانمانه و آرایش نه غلیظ و نه کم ... لباس نه خیلی باز و نه خیلی پوشیده...البته اینا برداشتای من بود ..
به نظر من حتی اون خانمی که مدارک رو از شما تحویل میگیره و یه سری سوال از شما میپرسه نظرش رو یواشکی زیر برگه ها برای آفیسر مینویسه..دقت کنید که جلوی این خانم سوتی ندید..
خانواده 3 نفره
2013ّْAS7xxx
مصاحبه : MAY ابوظبی
ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: roeentan ، mehdi110 ، efah ، farshadsh ، parsush ، payam62 ، sce ، پدی ، naarestan ، immigrant2us ، morvarid1364 ، ari_kiana ، saeid-ss

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط REZA846 - 2013-05-23 ساعت 00:46

کاربران در حال بازدید این موضوع: