2013-05-25 ساعت 18:55
(2013-05-25 ساعت 15:20)MONA FB نوشته: آنا جون من هم با توجه به اینکه ناراحتی تو رو درک میکنم ولی به تجربه بهم ثابت شده که زمان همه چیز رو حل میکنه .مونا جون یلدا که تو آمریکاست از برنده های لاتاری 2013 هستش پس تازه رفته. ویزای نامزدی مخصوص کسانی هستش که فرد مورد نظر حتما سیتیزن باشه
و به زودی که ارین هم داره میاد پیشت و اگه اشتباه نکنم کیس های نامزدی باید تو آمریکا تا 3 ماه عقد بشن . و به قول یکی از بچه ها که گفت الان اگر نمیگین به فامیل زمانی رو تعیین کنید و مثلا 1-2 ماه دیگه بگین . خیلی هم خوبه
و اصلا فامیلا هر چی کمتر بدونن کمتر هم اظهار نظر خواهند کرد .
بعدشم ارین پسر مستقل و با تدبیری هست و حتما این مسئله رو هم به خوبی در اول زندگی مشترک مدیریت خواهد کرد .
شما هم که معلومه هم خوبی هم خانمی هم خوشگلی هم خونواده داری چند وقت دیگه با ارین یه سر برمیگردین ایران همه دهنشون وا میمونه . الکی غصه نخور .
------------------------------------------------------------------
منتظر کلیر پارتیه یلدا ام بدجورییییییییییی
راستی سوال یلدا در مورد خرید بلیط اینترنتی سوال من هم هست .
-----------------------------------------------------------------
به یلدا ی آمریکایی هم خوشامد میگم و اینکه سیتی زنی یا گرین کارت ؟ چون ازدواج با گرین کارت یه کم طولانی تره فک کنم و میتونین با ویزای نامزدی برای همسرت اقدام کنی. اگر میخوای زودتر انجام بشه . موفق باشی.
----------------------------------------------------------------
شیمای عزیز خیلی خوشحالم واست . به دینا هم بگو در اولین فرصت به اینجا سر بزنه . و براتون ارزوی سفر خوبی رو دارم .
--------------------------------------------------------------

یلدا جان هم پروسه ی گرین کارتی هستش که 2سال رو حتما زمان میبره تا همسرش بتونه بره پیشش. چقدر هم طولانیه. خدا به هر دوتاشون تو این مدت صبر بده

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...