کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-27 ساعت 16:38)Apple_of_paraise نوشته:  سلام خدمت همه مهاجرسراهایی های عزیز.
من امروز بالاخره برنامه نیترو رو دانلود کردم که یه ذره باهاش ور برم و طبق همون سیاست شیرازی خودم (خودم شیرازیم) با حوصله زیااااد به کنکاش برنامه بپردازم که به نکته جالبی برخوردم و فکر کنم گفتنش و شنیدنش برای شما هم خالی از لطف نباشه.
یه قابلیت حیلی جالب داره برنامه نیترو به اسم Quick Sign. حالا این کاربردش چیه؟ کاربردش اینه که دوستان عزیز می تونن از امضای خودشون عکس بگیرن با گوشی یا دوربین و این برنامه خودش همه کارای لازم رو برای چسبوندن امضاتون به فرم پی دی اف رو انجام میده . از نکات خیلی جالبش اینه که حتی اگه با خودکار آبی هم امضا کنید دوستمون خودش مشکی می کنه!. یادتون که ورژن 8 رو دانلود کنید. امیدوارم مطلب تکراری نبوده باشه. سوالی هست در خدمتتونم.RolleyesShy

همشهری عزیز همونطور که فرمودید نرم افزار nitro برا پر کردن فرمها عالی هستش و با این نرم افزار میتونید فرمها رو تکمیل کنید بدون اینکه نیاز به هیچ نرم افزار دیگری باشد امضا رو اضافه کنید - عکس رو الصاق کنیدو.... به دوستان توصیه میکنم از این نرم افزار برا پر کردن فرمها استفاده کنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط KIMIA2005 - 2013-05-27 ساعت 16:53

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان