(2013-05-27 ساعت 16:37)sinamn نوشته:پسر گل دعوا نداریم که داریم گفتگو می کنیم تا به یک نتیجه ای برسیم(2013-05-27 ساعت 16:09)mtcanada نوشته: من واقعا موندم به خدا ، گیج شدم
این همه اختلاف نظر برای چیه آخه!!!!!
من که فرم هامو ایمیل کردم و اونموقع هم 39 و 10 و 11 رو همشونو N/A گذاشته بودم ، انقدر بچه ها نظرای مختلفی سر این 3 تا قسمت گذاشته بودن که منم دیگه به شک افتادم و می خواستم بدونم اگه اشتباه کردم فرم هارو تصحیح و مجددا ارسال کنم.
واقعا درمورد این 3 قمست (39 و 10 و 11)نمی دونم باید چی کار کنم (کل تایپیک مربوط به فرم های بچه های 2012 تا 2014 رو هم خوندم اونجا هم همه اختلاف نظر داشتند) آیا اشتباه کرده بودم که قسمت های 39 و 10 و 11 رو N/A زدم یا اینکه نه درست بوده!!!!
موندم به حرف کی اعتماد کنم چون نمی شه درست تصمیم گرفت و اختلاف تو تایپیک های 2012 و 2013 هم بالا بوده
شما امیر مهاجر رو قبول داری دیگه؟ قطعا داری..بفرما:
(2012-08-04 ساعت 14:13)امیر مهاجر نوشته: همون اوایل تماس تلفنی با کی سی سی داشتم و پرسیدم در این مورد اشتباه کردم یا نه؟ بدون اینکه پاسخ من رو بدهند، گفتند این مورد هیچ تأثیری روی روند بررسی کیس شما نداره.
کاملا هم منطقیه. اگر قرار باشه نام برنده اصلی ذکر بشه (که درستش هم همینه) حتی اگر قید نشه بازهم خود کی سی سی میدونه نام چه کسی باید نوشته میشده. اگر هم قرار باشه نام شخصی باشه که فرم براش پر میشه (که اصلا با عقل جور در نمیاد چون تکرار نام شخص هیچ فایده ای نداره و هدف از وجود چنین پرسشی رو زیر سؤال میبره!)، در اینصورت هم کی سی سی خودش این رو میدونه.
petitioner فقط زمانی اهمیت پیدا میکنه که شخص ثالثی باشه و این در مورد کیسهای لاتاری نیست و برای انواع دیگر مهاجرته.
در مورد petitioner دهها بار پست گذاشته شده و بحث شده و انرژی و وقت بیهوده تلف شده. واقعا لازمه؟ اینقدر این مسأله پیچیده است؟ روی صحبتم با همه دوستانه. یعنی به نظر شما ما با افرادی توی کی سی سی طرفیم که عقب مونده هستند و واقعا تو این مورد به این سادگی در میمونند و نمیفهمند کی petitioner ما هست؟ و فقط چشمشون به اینه که ببینند ما چی اونجا مینوسیم؟ اگر اینطوره، پس از کجا میفهمند ما درست نوشتیم یا غلط؟!
خواهش میکنم کمی روی مسائل تأمل کنید. واقعا بعضی چیزها رو احتیاجی نیست بپرسیم و به بحث بگذاریم تا به نتیجه برسیم. این مسأله کاملا واضحه که این پرسش تو انواع دیگر مهاجرت اهمیت پیدا میکنه. مثلا هنگامیکه شخصی همسرش یا نامزدش، یا پدرش، یا فرزندش ... داره براش تقاضای ویزای مهاجرتی میده. و فقط در این صورت هست که کی سی سی باید بدونه اون شخص کیه!
اگرم حوصلشو نداری خیلی سادست می تونی تو گفتگوها شرکت نکنی
نمی دونم چرا پستتو ویرایش کردی!!! (همون آقای امیر مهاجر عزیز هم گفتن چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا بشیم شما که قبولش داری حرفاشو نقل قول می کنی خوب به حرفاش عمل کن دیگه این چه منظق و لهنیه که شما تو پاسخاتون دارید واقعا درسته و حرفه ایه!!!)
ولی به حرفی که زدی فکر کردی: ( اگر هم به ملت ایران اعتماد ندارید می تونید با KCC تماس بگیرید و از اونها بپرسید )
چرا گارد می گیری به ملت ایران چه ربطی داره آخه !!!!
بچه ها در این مورد نظر می دادند نظراتشونم مختلف و متفاوت بوده چه ربطی به ملت ایران داره
چند نفر نظر مختلف دادند که من نمی تونستم خوب تمرکز کنم و نتیجه بگیرم شما چرا ملت ایرانو قاطی می کنیو می کشی وسط آخه!!!
اگه این مساله انقدر سادست و من هم چون می دونستم انقدر سادست و جوابشم کاملا مشخصه و فرمهامم قبل از طرح سوالم فرستاده بودم (می تونید به امضام رجوع کنید)پس چرا انقدر در مورد این 3 تا بند (39 و 10 و 11) تو تایپیک ها بحث می شه و کسایی مثل من رو به شک می اندازن
نمی گم شما بحث می کنیا نه اما چرا پس همه قانع نمی شن.
یه جای کار ایراد داره دیگه.
در ضمن تشکر هم می کنم که نظرات خودتنو ارائه نمودید.