laili عزیزم ممنونم از پاسخت...والا من چندین بار بهم ثابت شده که باید به مهاجر سرا اعتماد کنم..چون چند جا کمکای زیادی بهم شد....من الان باید برم امریکا و هرچه زودتر برم برامون بهتره..تنها دغدقه من اینه که یک هتل با قیمت مناسب برای 3-4 روز برام رزرو بشه و یکی بیاد فرودگاه دنبالم و بعدشم یک خونه اجاره کنم...این 3 کار من اگه انجام بشه هیچ غصه ای ندارم..چون همه کارای دیگم انجام شده هست...من از خداااامه این کارو بدم دست افراد مورد اطمینان شما...چی به شوهرم بگم قبول کنه؟میگه اونطرف دنیا که دستم بهتون نمیرسه چطور کاری کنم که بهش اعتماد ندارم!!!خلاصه دارم میگردم یک چیزی نشونش بدم بهش ثابت بشه تا همین روزا من رو بفرسته ولی نمیدونم چی بگم....لیلی جون شما در مریلند(پوتومک)هم کسی رو دارین برای کمک؟ممنونم از وقتی که برام گذاشتین.مررررسی
شاینا جون بله ویزای شنگن در گرفتن ویزای امریکا بسیاااار تاثیر داره...یکی از پسر خاله های من برای اینکه ویزای امریکا بگیره چند ساله شنگن میگیره و میره اروپا تا بتونه برای ویزای امریکا اقدام کنه....چند اشنای دیگه هم میشناسم که به خاطر داشتن شنگن بهشون ویزای امریکا دادن
ارین جان امیدوارم همیشه این احساس خوب رو داشته باشی...چشم انا جون روشن و خیلی خوش بگذرونین و برای ما هم دعا کنید...
شاینا جون بله ویزای شنگن در گرفتن ویزای امریکا بسیاااار تاثیر داره...یکی از پسر خاله های من برای اینکه ویزای امریکا بگیره چند ساله شنگن میگیره و میره اروپا تا بتونه برای ویزای امریکا اقدام کنه....چند اشنای دیگه هم میشناسم که به خاطر داشتن شنگن بهشون ویزای امریکا دادن
ارین جان امیدوارم همیشه این احساس خوب رو داشته باشی...چشم انا جون روشن و خیلی خوش بگذرونین و برای ما هم دعا کنید...