2013-05-28 ساعت 18:14
(2013-05-15 ساعت 00:01)Rbaghban نوشته: سلام دوستان خوبم.سلام
من و همسرم تصمیم داریم که مهاجرت کنیم. حالا از هرطریق ممکن و هر کجا که بطلبه و بتونیم.
من 26 سالمه ، آیلتس ندارم ولی راحت می تونم 7 یا 7.5 بگیرم (حتی آکادمیک). مدرک تحصیلی هم توی وسطای فوق دیپلم فهمیدم که تحصیل توی مملکت عزیزم یک ریال نمی ارزه ول کردم. مدرک بین اللملی سیسکو CCNP دارم. CCIE رو هم بلدم ولی مدرک ندارم. که اونم احتمالن یه 5 سالی طول میکشه که بگیرم.
برنامه نویسی وب هم جزو علاقه مندی هامه و دنبال می کنم. 3 سالی هم سابقه ی کار + بیمه دارم. از 19 سالگی کار کردم.
خانم هم 23 سالشه. دانشجوی ترم آخر کارشناسی تربیت دبیر زبان انگلیسی. ایشون هم تافل و آیلتس رو با نمره ی خیلی بالا می تونن بگیرن. سابقه ی کار هم نداره
خب با این تفاسیر من کجا ها می تونم امید داشته باشم و اقدام کنم. (البته به غیر از آمریکا - لاتری که پرید، ویزای کار هم دنبالشم)
اگر جایی بود، معمولن چقدر طول می کشه؟ چقدر سرمایه می خواد؟ (من یه 250 میلیونی دارم)
ممنون
برای مهاجرت حتما نیاز به داشتن مدرک دانشگاهی هست . البته شنیدم که ccnp را استرالیا به عنوان فوق دیپلم قبول می کنه ولی مطمئن نیستم در این مورد پرس و جو کنید اگر قبول کنند با داشتن ایلتس 7 در هر 4 باند می تونید برای استرالیا اقدام کنید. متاسفانه رشته همسرتون هم برای مهاجرت مناسب نیست .
(2013-05-28 ساعت 16:53)امین جاهد نوشته: سلام40 امتیاز را می تونید بگیرید پرونده های پول تحت عنوان "" New Zealand Residence Programme: Skilled Migrant Category fortnightly selection
اول می خواستم از همه دوستانی که راهنمایی کردن (مخصوصا "ParsTrader") خیلی تشکر کنم .
در ضمن شما گفتید زیر 6 سال سابقه کار از "پول" رد نمیشه متن نتونستم "پول" رو پیدا کنم میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
در ضمن رشته من که کارشناسی برق قدرته (با معدل زیر 14 دانشگاه آزاد) میتونه 40 امتیاز کاردانی رو بگیره ؟
باز هم ممنون از راهنمایی
از پول خارج می شود . که شما می توانید در این لینک هیستوری تمام پرونده های انتخاب شده در سال 2013 و قبل از ان را ببینید
15 bonus points for work experience : مخصوص افرادی است که بیش از 6 سال سابقه کار دارند و
10 bonus points for work experience : مخصوص افرادی است که بین 2 تا 5 سال سابقه کار دارند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی