کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
تو شناسنامه اسم پدرم یداله و در پاسپورت یدالله نوشته شده. در جواب سوال 3 فرم 230 کدوم رو بنویسم مدلی که تو پاسپورت نوشته شده.؟

(2013-05-29 ساعت 15:45)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:26)sonnnna نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 12:34)فریاد تنها نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 14:46)sonnnna نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:12)sce نوشته:  1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.

فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟

اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
قراره دوباره با پست بفرستم.

(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته:  مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟
بله قراره دوباره با پست بفرستم.

تشکر از راهنماییتون حالا به نظر شما صبرکنم تا جواب ایمیلم را بدهند بعد پست کنم یا الان پست کنم؟آخه الان یک هفته هست بهشون ایمیل زدم اما هنوز جوابمو ندادندSad
من اگه جای شما بودم تلفن میزدم . (همون چیزی که تو ایمیل نوشتی رو تلفنی بگو) ببین چی میگن. بهشون بگو قبولیمو دیر فهمیدم عجله کردم میخوام دوباره پست کنم. بگو لطفا این فرمها رو جایگزین قبلی کنید.

خوشبختانه دیشب جوابمو دادند و گفتند دوباره همه فرمها را یا ایمیل کنم یا پست Big Grin تشکر از همه به خاطر راهنمایی هایتان
مبارکهWink ،پس با دقت فرم هارو پر کنید و مواظب باشید چیزی از قلم نیفته.

تشکر کنندگان: love_everlife ، فریاد تنها

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط sonnnna - 2013-05-29 ساعت 15:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان