تو شناسنامه اسم پدرم یداله و در پاسپورت یدالله نوشته شده. در جواب سوال 3 فرم 230 کدوم رو بنویسم مدلی که تو پاسپورت نوشته شده.؟
،پس با دقت فرم هارو پر کنید و مواظب باشید چیزی از قلم نیفته.
(2013-05-29 ساعت 15:45)فریاد تنها نوشته:مبارکه(2013-05-29 ساعت 13:26)sonnnna نوشته:(2013-05-28 ساعت 12:34)فریاد تنها نوشته:من اگه جای شما بودم تلفن میزدم . (همون چیزی که تو ایمیل نوشتی رو تلفنی بگو) ببین چی میگن. بهشون بگو قبولیمو دیر فهمیدم عجله کردم میخوام دوباره پست کنم. بگو لطفا این فرمها رو جایگزین قبلی کنید.(2013-05-27 ساعت 14:46)sonnnna نوشته:(2013-05-26 ساعت 20:12)sce نوشته: 1-بله.اصلا عجله نکنین.به همه میرسه.قراره دوباره با پست بفرستم.
دوم اینجا رو بخون.
موفق باشین.
فقط شهر رو بنویسین.سوال سومت چی شد پس ؟
اصلا نگران نباش دوست عزیز.
فرم های خودتون و همسر محترم رو دوباره به دقت تکمیل و به نظر من پست کنین.این مشکل واسه یکی از مدیران محترم سایت هم پیش اومده بود.ایشون الان اونور تشریف دارن.
موفق باشین.
(2013-05-26 ساعت 12:31)فریاد تنها نوشته: مدارک را دوباره با پست فرستادید یا ایمیل؟بله قراره دوباره با پست بفرستم.
تشکر از راهنماییتون حالا به نظر شما صبرکنم تا جواب ایمیلم را بدهند بعد پست کنم یا الان پست کنم؟آخه الان یک هفته هست بهشون ایمیل زدم اما هنوز جوابمو ندادند
خوشبختانه دیشب جوابمو دادند و گفتند دوباره همه فرمها را یا ایمیل کنم یا پستتشکر از همه به خاطر راهنمایی هایتان