کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-30 ساعت 16:20)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-30 ساعت 12:09)naarestan نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 22:39)houmanmir نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 22:30)negar_karimi6 نوشته:  دوستان ماچون اولین باره سفرخارجه داریم بعضی چیزهارونمیدونیم
ازجمله گرفتن دلاربه قیمت دولتی
امروزازانس برگه داده که بریم بانک ملت حواله اشوبگیرم
خوب ازاینجا به بعدشوبگیدچه کنیم
حرکت ازفرودگاه امامه
همون جابایددلارهاروبگیریم؟
میخوام ببینم روش حساب کنیم که حتمادستمون میاد یا باخودمون پول بیشتری ببریم؟
به نظرتون درهم ازایران بگیریم راحت تروبهتره
یابه دوبی که رسیدیم توفرودگاهش میشه خرید

والا من که دیگه خسته شدم ازبس همسفرطلبیدم یعنی واقعا کسی هفته سوم جون نداره
نکنه غریب کشمون کنن افیسرها؟

شما بعد اینکه ویزای امارات رو گرفتید برید بانک ملی نفری 55000تومن برای عوارض خروجی پرداخت میکنید، شماره حساب رو خود بانک بهتون میگه،
بعدش با پاسپورت و ویزا و همین فیش 55000تومن میرید بانک ملت شعبه ی ارزی ، اونجا به اندازه ی 300دلار (هر شخص) پول میدید و بهتون حواله میدن ، روز پرواز زودتر برید فرودگاه قبل از سوار شدن هواپیما تو فرودگاه امام پایین پله ها بانک هست ، حواله رو میدید دلار رو میدن بهتون Smile همین

دقیقا مراحلی که دوستمون گفتن هست، فقط من یک چیزی رو اضافه کنم که گویا قانون جدیده!!!
دیروز من رفتم بانک ملی که پول رو بدم و حواله رو بگیرم (مدارک و پولمم همه اوکی بود)، خانومه گفت حداکثر باید ۷روز به سفرتون مونده باشه تا حواله رو بتونیم بدیم. حتی هشت روز هم نمیشه.
یعنی اگر یا ۷روز به پرواز یا زیر ِ ۷روز به پروازتون مونده، میتونید برید با در دست داشتنِ پول و مدارک کامل، حواله رو بگیرید!
ما هم چون ده-یازده روز دیگه حدوداً پرواز داریم، برگشتیم!
گفتم این نکته رو بگم که بیخودی اون همه پول و مدارک رو توی وضعیت تهران، با خودتون نبرید تا بانک که درنهایت مسئول باجه اینو بهتون بگه Smile
ممنون ازتوضیحات مفیدتون فقط شمانوشتید بانک ملی
ولی حواله رومگربانک ملت نمیده؟
دوم اینکه ماداریم میریم مسافرت و سه چهارروزقبل ازسفرمون به دوبی ازسفربرمیگردیم ایا سه چهارروزقبل ازسفربه دوبی خوبه برای گرفتن حواله ؟

اوخ! ببخشید!
بانک ملی باید برید عوارض خروج رو پرداخت کنید
بانک ملت باید با مدارک کامل (اصل فیش عوارض خروج، پاسپورت، پلیت مهرشده‌ی آژانس، ویزا) و پول (به اندازه) برید برای گرفتن حواله‌ی ارز مسافرتی

*نکته‌ی مهم: حضور شخص صاحب پاسپورت هم الزامی است.

بله، شما یا وقتی ۷روز مونده به تاریخ پرواز یا وقتی کمتر از ۷روز مونده به تاریخ پرواز میتونید مراجعه کنید برای حواله Smile
موفق باشید
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط naarestan - 2013-05-30 ساعت 16:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان