2013-05-31 ساعت 18:50
(2013-05-31 ساعت 15:55)negar_karimi6 نوشته: سلامسلام دوست عزیز.
یه سوال توذهنمه دوساعت استخاره کردم بپرسم نپرسم برداشت بدی نکنن بگنداین زن چقدربدبینه
اخرسردلوبه دریا زدم و گفتم میپرسم فقط به حساب این بزارید که اولا تاحالاتوکشوربیگانه نرفتم و ازهیچیش خبرندارم و دوم اینکه کلا ازاون تیپ ادماییم که دیراعتمادمیکنم به ناشناخته ها ناشناس ها
واماسوال
یکی ازدوستامون میگفت ازهتل که میریم بیرون خودشون کلیددارنو میان تو نظافت میکنن
به نظرتون هتلای دوبی کلا امنه ازنظراینکه چه میدونم والا یه وقت خدایی نکرده دوربینی تواتاق نداشته باشن شایدازبس توکشورخودمون یکدفعه خبردارمیشدیم مثلا توی اتاق پرو لباس زنانه دوربین بوده این سوال برام پیش اومده
ازمدیرمحترم عذرمیخوام اگرسوالم بیخوده و این حقوداره بزنه به جاده خاکیو حذفش کنه
خوب آدمیه دیگه فکروخیال ازسرزمین های نرفته براش پیش میاد
ممنون ازاینکه حس صمیمیتودرمن بوجوداوردید که به خودم اجازه میدم هرسوالی که ذهنمومخدوش کنه بپرسم
سوال پرسیدن عیب نیست.ندونستنه که عیبه.
در تکمیل صحبت دوستمون بهتون بگم که خیالتون از این بابت راحت باشه.ضمنا شما می تونین در مدت زمان اقامتتون تو هتل اون موفع بیرون اومدن از اتاق کارت مخصوص لطفا مزاحم نشوید را به دستگیره درب آویزون کنین.در این صورت واسه نظافت اتاق وارد نمی شن.البته اگه اهل ریخت و پاش زیادی تو اتاق هستین بحثش جداست.یکی از مزایای این کار اینه که می تونین تمام مدارک و پولاتونو بزارین تو سیفتی باکس.من تو این 5 شبی که اقامت داشتم همین کارو کردم.البته حواسمون بود اتاق رو طوری نگه داریم که نظافت خاصی نخواد.نهایتا واسه تعویض حوله ها به رسپشن می گفتو و اونم می گفت می آوردن

موفق باشین.
لاتاری 2013