کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-05-02 ساعت 12:03)MEHDIREZAEI نوشته:  درود و تبریک به دوستان جدید
دوستانی که شماره کیس نامبرتون بالاست حدود شماره من و بالاتر در تکمیل کردن فرمهاتون عجله نکنید و با حوصله و با دقت چک کنید
من حدودا 4 ماه بعد از قبولی فرمهارو فرستادم چون منتظر تولد دخترم بودم تا مدارکش رو با خودمون بفرستم و همراه بقیه بچه ها کارنت شدیم. هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط عجله نکنید تا با کمترین اشتباه فرمهاتونو بفرستید.
دوستانی که کیس نامبر پایین دارند از همین الان به فکر واکسیناسیون و تهیه بقیه مدارک باشید تا بتونید موقع مصاحبه و مدیکال کمترین هزینه و استرس رو داشته باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم
یه
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا به افتخار پیوستن شما به مهاجرین مهاجرسرا

مرسي از راهنمايي تون
شماره من ..... هست بايد عجله كنم يا نه ؟؟؟

***هشدار*** از درج شماره پرونده، تاریخ دقیق سفر، مصاحبه، مشخصات فردی واقعی، شماره تلفن یا هر گونه اطلاعاتی که منجر به شناسایی هویت واقعی شما می شود در انجمن ها خودداری کنید. بی توجهی به این موضوع ممکن است عواقب ناخوشایند و جبران ناپذیری برای شما داشته باشد. سعید
تشکر کنندگان: maziar irani

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط اهورا-اوِستا - 2013-06-02 ساعت 14:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان