کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-04 ساعت 00:19)alimomen نوشته:  یشه بگید قسمت 39 چجور باید تکمیل بشه استنباط من اینه که وقتی دارم واسه خودم(main applicantپر میکنم باید n/aبنویسم و وقتی دارم برای همسرم پر میکنم باید مشخصات خودم رو بدم آیا درسته؟

من هم همین سوال رو داشتم. ولی به نظر من باید توی هر دو فرم، اسم برنده به عنوان Petitioner بخوره. باز دوستان قدیمی و با تجربه کمک کنن، مطمئنتر هستش.

(2013-06-04 ساعت 02:51)niloofar_k نوشته:  سلام،کسی می دونه که برای فرستادن فرم ها چقدر زمان داریم؟ هرچی گشتم مطلبی راجع بهش ندیدم،من هنوز فرم هامو نفرستادم
:-S

تا جایی که من میدونم، هر چی زودتر، بهتر. مهم اینه که فرم رو درست پر کنی که نتیجه بده. محدودیت خاصی نداره ولی شما باید همه کارهات رو تا 31 سپتامبر 2014 انجام داده باشی (فرم - مدیکال چک - مصاحبه - ویزا)، در غیر این صورت پرونده شما باطل می شه.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: niloofar_k ، aghaghia

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط Beowulf II - 2013-06-04 ساعت 09:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: