کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-07 ساعت 01:59)rezagh نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 22:56)پدی نوشته:  کس دیگری بجز ملیکا خانم هست که تا سفارت ترانسفر بکنه؟نرخ ترانسفر ملیکا چقدره؟

دکتر جان سلام
کسی دیگه ای رو نمی دونم هست یا نه....ولی تقریبا تمام لیدر هایی که در هتل ها هستند این کار رو می کنند....ولی خوب خانم ملیکا هم مطمئن تره هم جواب پس دادست و هم منصف تره
فکر کنم قیمت 300 درهم تک نفری و اگر اون روز کسی باشه که باهاتون بیاد نفری 150 درهم
برای من ( زودتر از موقعی که گفته بودن بیا برای گرفتن پاسپورت با ویزا) خانم ملیکا بهم زنگ زد گفت : من دارم می رم ابوظبی تو هم بیا اگر ویزا گرفتی پول من رو بده و اگر ویزات حاضر نبود نمی خواد پول بدی...یک روز دیگه دوباره میایم...این کارش برای من تو اون شرایط خیلی با ارزش بود... خوب مطمئنا اون تور لیدر ها از این جور مراما نمی زارن واسه ادم.... و فقط به فکر تیغیدن هر چه بیشتر در زمان کمتر هستن WinkBig Grin

با سلام به دوستان عزیز من هم همین جا در تایید صحبت های rezagh عزیز میخواستم بگم انصافاً ما هم از خانم ملیکا فقط خوبی ، خوش قولی ، on time بودن و منصف بودن رو دیدیم.... مطمئناً افراد زیادی برای ترانسفر به ابوظبی و انجام بقیه کارها در این بیزنس هستند که طبیعتاً با هم رقابت میکنند و حتماً اونها هم اکثراً اشخاص مورد اطمینانی هستند.... در هر حال دو بار تجربه ای که ما با خانم ملیکا داشتیم از هر نظر قابل قبول و منصفانه بود.
از ما برای انجام کارهای مدیکال ، گرفتن جواب مدیکال و ترانسفر سه نفر بزرگسال و یک بچه به ابوظبی در کل 350 درهم گرفتند و برای تحویل گرفتن ویزا ترانسفر رفت و برگشت به ابوظبی هر نفر 150 درهم گرفتند که البته باز هم در اون روز مسافر داشتند.
تشکر کنندگان: usa lover ، houmanmir ، roeentan ، mehdi110 ، rezagh ، saeid-ss ، azar1348

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط lilac - 2013-06-08 ساعت 01:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان