کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
چند نکته در مورد ارسال فرم ها.

موارد زیر باید اول ایمیل باشد:
  1. تاریخ تولد را بنویسید. سال/روز/ماه میلادی. این مورد در وبسایت ذکر نشده اما به دلایل امنیتی از شما می خواهند که بنویسید.
  2. کیس نامبر خود را با حروف بزرگ بنویسید.
  3. Foreign State Changeability: IRAN. اگر خارج از کشور زندگی میکنید باز هم ایران بنویسید چون متولد ایران هستید.
  4. نام را با حروف بزرگ انگلیسی بنویسید.
  5. نام خانوادگی را با حروف بزرگ انگلیسی بنویسید.
اگر با پست ارسال کردید، همون طور که عمو سعید گفتن، وقتی به شما گفته شده که رسیده مطمئن باشید که رسیده. در فرستادن ایمیل برای گرفتن تاییدیه عجله نکنید وگرنه براتون پاسخ میاد که "وقت نداریم تایید کنیم".
اگر با ایمیل میفرستید احتمال زیادی وجود داره که براتون ایمیل تایید ارسال بشه، اگر نشد عجله نکنید و صبر داشته باشید.

از هر راهی که فرم ها را میفرستید، در هیچ یک از موارد عجله نکنید. متوجه هستم که اضطراب دارید اما این وسواس و رفتار پارانوید شما باعث میشه در نهایت یک ایمیل به شما بدن که "در حال حاضر نمیتونم پاسخ بدیم" و شما رو حواله می کنند به 6 تا 8 هفته بعد.

بیش از 50 پست اینجا گذاشته شده که من چرا تاییدیه دریافت نکردم و دارم از اضطراب غش میکنم و...برای دریافت جواب از KCC حداقل دو هفته و حداکثر یک ماه منتظر باشید. ایمیل شما گم نشده و اگر جواب ندادند یا سرشون شلوغه و یا دارن روی کیس شما کار میکنند.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maziar irani ، Saeedv13 ، aghaghia ، love_everlife ، omid05 ، sonnnna

پیام‌های این موضوع
RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - توسط sinamn - 2013-06-08 ساعت 11:43

کاربران در حال بازدید این موضوع: