کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-08 ساعت 04:55)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید ممنوز از راهنمایی‌های خوبتون

ببخشید چند تا سوال داشتم

من تمام واکسنها رو قبلا زدم مخصوصاً هر سه واکسن هپاتیت ، تنها کاری که باید بکنم برم انستیتو پاستور تهران و کارت بین‌المللی بگیرم درسته ؟

۱. برای انستیتو پاستور وقت نباید بگیرم درسته ؟ مدرک خاصی به غیر از مدرک مربوط به واکسیناسیون باید همراه داشته باشم ؟

۲. چه میزان هزینه دارد تقریبا ؟

۳. این پروسه زمان بر هست ؟

۴. یک ماه قبل از زمان مصاحبه نباید واکسن زد درست هست ؟

۵. علاوه بر این در زمان مصاحبه در آنکارا برای بقیهٔ کار‌های معاینه پزشکی‌ باید وقت قبلی‌ بگیرم ، آدرس سایت رو نمیدونم!!!؟

۶. وقتی‌ که تاریخ مصاحبم رو گرفتم بلافاصله باید از آنکارا وقت بگیرم ؟

۷. مراحل پزشکی‌ در آنکارا چه مدت زمان میبره ؟ خودشون با در نظر گرفتن وقت مصاحبه وقت میدن ؟ تداخل پیدا نمی‌کنه یا به شکلی‌ باشه که موقهٔ مصاحبه مدارک پزشکی‌ کامل نباشه ؟
۸. برای گرفتن وقت از طریق سایت هزینه‌ای باید پرداخت کنم یا با توجه به کیس نامبرم بهم وقت میدن ؟

۹. واکسن‌هایی‌ که من قبلان زدم مخصوصاً هپاتیت که زمان بر هست رو از من قبول می‌کنن ؟ علاوه بر واکسن‌ها یک عکس از قفسهٔ سینه هست درسته ؟ چیز دیگی‌ هم هست ؟

۱۰. برای اینکه از نظر زمانی‌ به مشکل نخورم بهتر هست چند روز قبل از مصاحبه برای گرفتن وقت پزشک از آنکارا اقدام کنم و چند روز قبل از مصاحبه به آنکارا برم ؟

ببخشید بخاطر این همه پر چونگی Smile

سلام
1.وقت نمیخواد بگیرید.اگر مدرکی از واکسیناسیون قبلی دارید ببرید با کپی پاسپورت اگه مدرکیم ندارید اشکالی نداره بگید وارد میکنند.
2.بستگی به واکسنایی که نیاز دارید بزنید داره کارتش فکر کنم 18000 تومن بود
3.چون هپاتیتا قبلا زدین نه.اگه شعبه تجریش برین وبگین حدودا کی مصاحبه دارید خانم دکتری که اونجا تشریف دارند کاملا راهنماییتون میکنند که کی برین و.......
4.بستگی به نوع واکسن داره خودشون راهنماییتون میکنند اگه از الان اقدام کنید.
5و6:بله
7.چون سوالتون به چیزای مختلفی از قبیل بچه دار بودن یا نبودن تاریخ روز مصاحبه (با توجه به تعطیلات هفته)وغیره بستگی داره پیشنهاد میکنم برا جوابتون صفحه های قبلو با دقت بخونید مخصوصا تاپیکای 2013
8.برا وقت گرفتن هزینهای نداره اما برای آزمایشات هزینه داره
9. واکسنو ازتون قبول میکنند تو کارت زردتون وارد میکنند بقیه چیزا مثل ازمایش خون وغیره رو اونحا میگیرند
10.جواب 7
موفق باشید.
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، estanfordbineh ، زری وحدتی

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط maziar irani - 2013-06-08 ساعت 11:46
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان