2013-06-09 ساعت 18:12
(2013-06-09 ساعت 13:59)mhz_ir نوشته:دوست عزیز من متاسفانه الان به اطلاعاتی که قبلا جمع اوری کردم دسترسی ندارم ولی تو گوگل جستجو کردم و این لینک را پیدا کردم که تقریبا مطمینم همونیه که دوستان هم گذاشته بودند. موفق باشد.(2013-06-09 ساعت 12:25)manila نوشته:تعطیلیهای آنکارا رو از کجا پیدا کنم؟پستی انتخاب کردم شنبه هام بازه ولی طبق گفته بچه ها تا قبل شلوغیا که نهایتا جمعه از پست گرفته بودن برای همین من میخام برای شنبه بلیتمو اوکی کنم احتمالا هم نمیتونم تغییر تاریخ بدم برای همین اگه کسی میدونی تعطیلیهای این ماه چه روزاییه ممنون میشم بگه؟(2013-06-08 ساعت 09:27)mhz_ir نوشته:ما الان ۳ - ۴ روزه تحویل دادیم ولی خوردیم به تعطیلی برای همین پیشنهاد می کنم حتما پستخونه ای را انتخاب کنید که شنبه باز باشه.(2013-06-07 ساعت 20:39)manila نوشته: خیلی خیلی ممنونم فقط امروز پاسمون به پست نرسید مجبوریم تا دوشنبه بازهم تو انکارا بمونیم.
مگه چند روزه که مدارک رو تحویل دادید؟دوستانی که جدیدا ویزا میگیرن مخصوصا دوستانی که کلیر شدن با این شلوغیا طبق روال سابق تحویل پست میشه.اگه کسی جدیدا تحویل گرفته لطفا خبر بده؟تا قبل شلوغیا که اگه دوشنبه تحویل میدادن حداکثر تا جمعه میگرفتن.حالام همینطوریه؟چون باید بلیت بعدشو اوکی کنم.
http://www.timeanddate.com/holidays/turkey/
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live