کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-09 ساعت 17:01)sce نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 02:00)يلدا اهوازى نوشته:  سلام دوستان
ما انشاالله هفته اول مرداد ابوظبي مصاحبه داريم، جريان واكسن سرماخوردگي يك ماه قبل از سفر چيه؟شانس ما الان واكسن گير نمياد!!!!بليط دبي رو ماهان گرفتيم، من به همراه پدر و مادر و خواهرم هستيم،دنبال هتل مناسب ميگرديم ،اگر دوستان هتل مناسب و تميز يا هتل آپارتمان سراغ دارن ممنون ميشيم پيشنهاد بدين، بعدا متاسفانه ماه رمضان اونجا هستيم، كسي از دوستان اطلاع داره كه شرايط هتل ها براي سرو غذا چطورييه؟ا آذوقه ببريم يا نه؟ :d براي خريد كجارو پيشنهاد ميكنين؟ مامانم لاتاري برنده شدن خيلي استرس دارن از لباسي كه بايد انتخاب كنن تا سوالاتي كه ازشون مي پرسن از خاطرات دوستان هم ميخونن اما از استرسشون كم نميشه!! ببخشين من انقدر سوال ميپرسم ، استرس ديگه :d

سلام دوست عزیز.
در مورد واکس آنفلوآنزا تا جایی که من میدونم واسه این فصل نیازی نیست.من خودم واسه مصاحبه نزدم و اصلا نخواست.ولی جدیدا تو سفرنامه یکی از دوستان که مطالعه می کردم ظاهرا جدیدا دکتر ازش خواسته بود.به نظر من اگر هم اینجا گیرت نیومد،برو دبی و اگه دکتر لازم بدونه واست می زنه.
در مورد هتل هم بهتر بود از همون جایی که بلیط رو گرفتی اقدام می کردی.ولی می تونی خودت هم از طریق بوکینگ هتل مورد نظر خودتو انتخاب کنی و بعد بری آژانس و بگی واست رزرو کنه.معمولا دوستان تو همون منطقه رقه اسکان داشتن.من خودم هم اونجا بودم و از نظر دسترسی و سایر امکانات خوب بود.من ازتجربیات بچه ای قدیم اینجور دستم اومد که تفاوت محسوسی بین ماه رمضون و ماه های دیگه اونجا نیست.فقط ظاهرا یه سری مراعات هایی باید بشه که طبیعتا خودتون وقتی تشریف ببرین می فهمین.بعید می دونم هتل ها غذا سرو نکنن.به نظر من با توجه به بالا بودن ارزش پول ملیBig Grinحتی المقدور با خودتون آذوقه از اینجا ببرین.برای خرید من هیچ جارو پیشنهاد نمی کنمBig Grin خودتون تشریف ببرین و قیمتا رو ببینین شوکه می شین.ولی جهت اطلاع دیره سیتی سنتر،دوبی مال،امارات مال و صدها مال دیگه هست که می تونین واسه خریدتiشریف ببربن.دوبی مال رو شخصا توصیه می کنم برین و ببینین.
در مورد لباس خودتون و مادر محترم هم عرض کنم که سعی کنین در عین سادگی،آراستگی هم داشته باشین.حتما لازم نیست که کاملا رسمی باشی.خیلی ساده و پیراسته تشریف ببرین.پدر گرامی و برادر محترم رو به پوشیدن کت و شلوار رسمی و کروات اجبار نکنین.توی این فصل گرما واقعا آزاردهنده خواهد بود.
به امید موفقیت شما.

سلام
ممنون از راهنماييتون، جدي واكسن نخواستن؟ والله درمورد هتل هم از هموم سايت booking كه شما گفتين دانباليم ممنون، گفتم شايد ساعات مراكز خريد فرق كنه،والله ميگن خيلي از ما مسلمون تر هستن ممكنه بعضي هتل ها سرو نكنن،احتمالا بايد آذوقه ببريم :d اينطور كه روز به روز پيش ارزش پول بيشتر ميشه همون ويندو شاپينگ بهترينه:dمرسي والله درمورد لباس پوشيدن ما هم نظر شمارو داريم.
بازم ممنونم از لطفتون
تشکر کنندگان: saeid-ss

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط يلدا اهوازى - 2013-06-11 ساعت 01:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان