(2013-06-11 ساعت 15:58)Carrot نوشته: یکضرب گرفتم
مبارکه، خیلی خوبه، امیدوارم همه یه ضربی باشن
(2013-06-11 ساعت 19:43)Carrot نوشته:(2013-06-11 ساعت 18:01)hamid1357 نوشته:(2013-06-11 ساعت 17:14)Carrot نوشته:(2013-06-11 ساعت 17:05)hamid1357 نوشته:(2013-06-11 ساعت 16:34)Carrot نوشته: مرسی داداشم
رفیق خوب ویزا قشنگ یک ضرب. جواب ما رو تو پیام خصوصیات بده لطفا. ما بچه های زیر خط فقر نمی تونیم پول هتل بدیم. البته با شما هم فرق داریم که برای تواضع رفتی تو آپارتمان سکنی گزیدی.
داداش خوبم ببین / بخدا برای اپارتمانی که من الان گرفتم بشتر از 10 نفر تو پیام خصوصی ازم خواستن شمارش رو بدم بهش / همه هم از بچه های گل اینجا هستند / من موندم چیکار کنم / به هیچ کدوم هم نه نگفتم / این یارو که من آپارتمان ازش گرفتم فک کنم صاحب خونه باشه / یعنی دلال نیست که چند تا تو دستش باشه / من فقط میتونم وقتی ویزا رو گرفتم و تصویه کردم شماره طرف رو بزارم عمومی اینجا هر کی خواست بزنگه / دیگه یکی هم از دست من ناراحت نشه
حق با شماست. البته من فکر نمی کردم اینقدر درخواست کننده داشته باشه. چه بسا تلفن زیاد بزنن قیمت رو ببره بالا. به هر حال تدبیر شما قابل ستایشه.
ضمنا یه سوال. پاسپورت رو نگه داشت و گفت کی ویزا اماده میشه. من هم دقیقا سه شنبه روزی مصاحبه دارم. برای پنجشنبه بلیط گرفتم برگردم. دقیقا تاریخ تحویل ویزا رو به شما گفت؟
وقتی مصاحبه تموم شد به من گفت پاسپورتت پیش ما میمونه و یک شماره تلفن ایروان بدید تا زنگ بزنیم تا بیای پاسپورتتو با ویزا تحویل بگیری / بعد من هم گفتم که من اینجا خونه اجاره کردم اگر دقیقا بگید کی تماس میگیرید ممنون میشم / که افسر گفت جمعه ویزای شما حاضر میشه / و من هم خداحافظی کردم
جمعه ویزا حاضر می شه، چرا اینقدر دیر!! دوستای قبلی گویا یکی دو روزه گرفتن، حتما آخر کاری سرشون خیلی شلوغه، اگر زودتر بهتون زنگ زدن لطفا خبر بدید، مامان من برای 5شنبه بلیط برگشت گرفته، اینطوری باید تا دوشنبه بمونه
راستی یه سوال دیگه، من از این ایروان هستال اتاق خصوصی رزرو کردم، شبی 46 یورو ، تازه ترنسفر هم از فرودگاه 6000 درام، یکی زیاد نیست؟ دوستان حرفه ای نظر بدید لطفا
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنس
تعداد افراد کیس: یک نفر
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنس

تعداد افراد کیس: یک نفر