2013-06-12 ساعت 08:50
(2013-06-11 ساعت 21:48)alimon نوشته: سلام دوستان عزیز ......مرسی از اطلاع رسانی خوب شماتوی کارهای مهم من هم مثل شما دقیقم
من و همسرم برندگان 2012 هستیم که 1 ماه از تاریخ 21 می تا 21 دسامبر سال گذشته2012 آمریکا بودیم . 16 جون ( 4 روز دیگر) پس از حدود 152 ( کمتر از 6 ماه )خارج بودن از آمریکا قصد ورود مجدد به آمریکا راداریم و قصد داریم 32 روز بمونیم و برای مجوز ورود مجدد ( پاس سفید) اقدام کنیم . چند تا سئوال داشتم :
1- آیا می تونیم به جای 16 جون دیر تر بریم ( یعنی خروج بیش از 6 ماه ، شاید 9 ماه )
2- آیا فکر می کنید با رعایت تمام ملاحظات ( پست اکسپرس ، فرم جی ،...) این زمان برای انجام عملیات انگشت نگاری کافیه ؟
3- شروع زمان ما برای اقامت از سال 2012شروع شده است با حضور فیزیکی 1 ماه در سال گذشته و حدود 1 ماه در روزهای آتی ، در صورت گرفتن پاس سفید و مراجعه مجدد بعد از 2 سال در سال 2015 به جای 3سال زمان حضور پیوسته 2 سال داریم ( با کسر 364 روز) و صفر روز حضور فیزیکی ( به دلیل خروج بیش از 1 سال) یا این استنباط درسته؟
4- جزو مدارک ارسالی کپی صفحه مهر خورده پاسپورت لازم است و یا کپی گرین کارنت و شماره a.number چی باید بزنیم.؟
پیروز باشید

1- بله میتونین. طبق قانون شما با داشتن گرین کارت نباید 1 سال یا بیشتر بدون مجوز خارج از امریکا باشید. با توجه به اینکه می خواید پاس سفید بگیرید و سوابق اقامتیتون پاک میشه هیچ ضرری نمیکنید.
2- من چند جای دیگه هم نوشتم این زمان کاملا میتونه متناسب با ایالت و زمان درخواست، متفاوت باشه اما فکر میکنم 32 روز برای شما که همه جوانب رو سنجیدید زمان بدی نباشه.
3- درست نیست. 364 روز کسر نمیشه. 364 روز مدت اقامت پیوسته براتون حساب میشه. یعنی بعد از 2 سال که وارد شدید physical residence که صفر و continuous residence هم 364 روز خواهید داشت.
4- این 2 تا کپی رو من فرستادم یادم نیست دقیق اما فکر کنم لازم بود. فرستادنش ضرری ندره. a.number همون alien number که روی گرین کارتتون هست که تحت عنوان uscis # نوشته شده. روی ویزا هم هست. 9 رقمیه.