2013-06-13 ساعت 22:48
(2013-06-08 ساعت 02:16)kingrokh نوشته: من ایمیل زدم که تایید کنن رسیدن مدارک و صحتشون رو. ولی پاسخ ندادن تا امروز که به وقت خودشون ساعت ۷:۴۵ صبحشون زنگ زدم و یه آقای جواب داد، بهش گفتم مدارکم رو فرستادم و میخوام که شما تایید کنید که آیا بدستتون رسیده یا خیر. اول پرسید چه سالی هستید که گفتم ۲۰۱۴ بعد کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولدم رو پرسید و گفت چند ثانیه صبر کنید که صدای چلق و چلوق کیبورد میومد که داره تو سیستمش چک میکنه. بعد گفت مدارکتون به دست ما رسیده و داره بررسی میشه " Under Proccess " و گفت تا ۶ هفته دیگه هم کار داره.... که متوجه نشدم تا ۶ هفته دیگه چه کاری داره.با سلام دوست عزیز ما هم مشکل شما رو داریم مدارک ما8روز پیش طبق اعلام تی ان تی به Erlanger - USA رسیده وما جهت اطمینان به kcc ایمیل زدیم ولی تا به امروز پاسخی دریافت نکردیم به نظرشما چیکارمیشه کرد؟
یک ساعت پیش هم جواب ایمیلم اومد که توش گفته بود بدلیل حجم بالای نامه ها که هر روز به دستمون میرسن امکان تایید رسیدن یا نرسیدن مدارک شما در حال حاظر وجود ندارد و شما میبایست ۶ الی ۸ هفته بعد از تاریخ پست کردن مدارکتون برای گرفتن تایید ایمیل بزنید !
ولی خوب.... من با تلفن جوابم رو گرفتم !!!
لطفا راهنمایی کنید