2013-06-14 ساعت 02:46
(2013-06-14 ساعت 02:34)love_everlife نوشته:دوست عزیز امیدوارم حال پدرتون خوب بشه.خواهشا در مورد این موضوع با خود سفارت مکاتبه کنید و بعد برای سفر اقدام کنید.(2013-06-14 ساعت 02:08)NarCssuS نوشته:(2013-06-14 ساعت 01:47)love_everlife نوشته:(2013-06-14 ساعت 00:17)hossien_501 نوشته:(2013-06-13 ساعت 20:57)firouz mah نوشته: سلام لطفا منو راهنمایی کنید :
کیس نامبرم **2014AS70 می باشد .
شنیده ام که کارت واکسن ها تاریخ اکسپایر داره . حالا با توجه به این موضوع :
1- من چه موقه باید زدن واکسن ها رو شروع کنم ؟
2- آیا زمان مراجعه باید بهشون بگم کارت واکسن رو برای چی می خام ؟
3- آیا کارتی که ارائه میدن به انگلیسی است یا اونم باید بدیم برا ترجمه ؟
4- من قبلا سال 87 واکسن هپاتیت رو زدم ولی کارتی نگرفتم . حال مجدد بزنم مشکلی نیست ؟
5-آیا برای همه ی واکسن ها یک کارت صادر می کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شما
1-شما هر موقع که بخوای میتونی تزریق واکسن رو اغاز کنی,چون واکسن ها expire نمیشن,فقط واکسن انفولانزا رو نزدیکه مصاحبه باید تزریق کنید,این رو هم در نظر داشته باشید که چند تا از واکسن ها در چند مرحله تزریق میشن,پس به موقع اقدام کن تا دیر نشه.
2-کارت واکسیناسیون بین المللی رو برای مصاحبه تو سفارت صادر میکنن و شما باید نامه مصاحبه رو برای دریافت کارت زرد تحویل بدید(لا اقل تو شهر ما که اینجوریه)
3-کارت واکسیناسیون بین المللی نیازی به ترجمه نداره
4-ازتون یه تست انتی بادی میگیرن که اگه زده باشید مشخص میشه و دیگه بهتون تزریق نمیکنن و تو کارت واکسیناسیون وارد میکنن.
5-بله برای همه واکسن ها فقط یک کارت صادر میشه.
(2013-06-13 ساعت 17:29)NarCssuS نوشته: مرسی
بابام امسال لاتاری درومده، هپاتیت ب هم داره. چی میشه حالا؟ بفهمن هپاتیت داره، ردش می کنن؟
درود بر شما
اولا که خدا شفا بده,ثانیا اونا فقط رو بیماریهای مصری و خطرناک که میتونه سلامت جامعه رو به خطر بندازه حساس هستن برای مثال بیماری ایدز,بنابرابن فکر نکنم به بیماری هپاتیت پدرتون گیر بدن,لا اقل ارزوی من اینه که گیر ندن.
هپاتیت یه دوره درمان 2 ساله داره که باید تحت درمان باشه !
خدمتتون عرض کنم که به شدت واگیرداره و در بعضی مواقع حتی شنیده شده ار راه تنفس هم انتقال پیدا کرده. و خوانواده و اطرافیان باید واکسینه بشن.
و از نوع بیماری های خواص محسوب میشه که باز گرید داره .. A -B - C
من و داداش و مامانم، چندین سال پیش، بدون اینکه بدونیم بابام هپاتیت داره، واکسنش رو زدیم، ولی هرکاری کردیم، بابام زیر بار نرفت واکسن بزنه تا اینکه الان مبتلا شده، ولی خفیفه
چی میشه حالا؟ یعنی ردش می کنن؟
نمیدونم به خدا در این مورد اطلاع ندارم که رد میکنن یا نه !
ولی همه مدارک لازم رو ارسال کنید. تشریف ببرید برای مصاحبه اونجا بهتر راهنماییتون میکنن و شما هم میتونید آفیسر رو متقاعد کنید حتما
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست