کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴
سلام بر همه دوستان برنده لاتاری 2014 (البته تا کنون و پیشاپیش به برندگان احتمالی اعلام بعدی)

طبق قولی که داده بودم اطلاعات مربوط به افرادی که در این تاپیک مشخصات پیشرفت کیس خودشون رو قرارداده بودند جمع آورد کردم( واقعا باید از دوست خوبم htity هم تشکر کنم ایشان در این امر مرا بسیار کمک میکنند.)

برای مشاهده می تونید از آدرس زیر فایل PDF مربوطه رو دانلود یا مشاهده کنید ( به علت زیاد بودن کیس ها pdf در دو صفحه قرار گرفته ،گفتم متذکر شوم تا احیانا کسی فکر نکنه که فایل pdfمشکل داره)

.pdf   2014-UPDATE 7 ok nahaii .pdf (اندازه 541.96 KB / تعداد دانلود: 1,087) -->
.pdf   2014-UPDATE 7 ok nahaii .pdf (اندازه 541.96 KB / تعداد دانلود: 1,087)
تغییرات:
*از این به بعد از یک طریق میتونید جدول رو دانلود کنید،از طریق کلیک بر روی فایل ضمیمه ای که دقیقا خط بالای همین جمله است.
*تعدا قابل توجهی کیس به جدول اضافه شد.
*تعداد کیس ها به 70 رسید
*تعداد کیس ها به 108 نفر رسید.
* تعداد کیس ها به 155 نفر رسید.
*تعداد کیس ها به بالای 200 نفر رسید.
در این فایل:
کیس نامبر ها به صورت دو رقمی هستند تا ترتیب جدول حفظ بشه. ( لطفا اگر اطلاعات ارسال میکنید کیس نامبر خود را دو رقم اخر را حذف کرده و در نهایت بقیه اعداد را بفرستید تا ترتیب جدول حفظ شود)
ببنید دوستان این جدول کمک شایانی به هممون میکنه.
باز تاکید می کنم هیچ اجباری درکار نیست و هرکس حتی می تونه اطلاعات مربوط به ستون هایی که تمایل داره رو بفرسته و نه همه رو.

همون طور که می بینید یک سری ستون خالی در این جدول وجود داره که به عقیده من بسیار خوب می شه اگر بتونیم اون ها رو کامل کنیم.
البته قطعا ممکنه شما تمایلی برای ارائه اطلاعات دقیق از خودتون نداشته باشید که این قابل احترام هست و قرار نیست اجباری در کار باشه.
همچنین ممکنه شما پیشنهادهایی برای اضافه کردن یا کم کردن برخی از ستون ها داشته باشید. کلا هرگونه پیشنهادی برای بهتر شدن کار تصور می کنم از طرف همه دوستان پذیرفتنی است پس لطفا کمک کنید!

در هرصورت اگر تمایل دارید اطلاعات خودتون رو در این جدول کامل یا اصلاح کنید لطفا به کمک پیام خصوصی به من اطلاع بدهید. دوستانی هم که اطلاعاتشون در این جدول درج نشده و یا بعدا به جمع ما اضافه می شوند، لطفا اطلاعاتشون رو برای من ارسال نمایند. با کمال میل اون ها رو در جدول درج می کنم.

برای من اینجا یک Community و تمرینی هست برای اون چیزی که جامعه جدیدی که قراره به اون وارد بشیم از شهروندانش انتظار داره.

منابع : این متن دقیقا همون متنی هست که افشین خان در پست خودش قرار داده و من فقط تغییرات جزئی انجام دادم .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، mehdieb ، hamid.eng ، گل نهال ، امیر مهاجر ، سمانه777 ، mtcanada ، Tomas ، آنی ، amin arefi ، NarCssuS ، ghafari88 ، aghaghia ، maziar irani ، maryam_fo ، pari pariaaa ، NEURON ، sophia ، arash111 ، htity ، Danial_4139 ، maryam_a ، Lemony ، h_s2108 ، noobnoobi ، hamed1286 ، vistac ، shimoda ، nedafarsi ، pooya.n ، philter ، behfaza ، 2014families lottery winners ، azar1348 ، m.sabet ، ojee ، KIMIA2005 ، exxedus ، محبت ، آلیس-1980 ، love_everlife ، dana ، lilac ، afs ، m_nikparvaz ، tenese ، mrpahlevani ، nedaba ، 5ina ، erfan786 ، f215215 ، ffrfar ، masoud z ، a.rahaa ، .YAS ، پسرک مهاجر ، mohammad19911991 ، H Pier ، khder ، saeedshafiee ، nasam ، nika ، m_yek ، arffx ، mitramin ، HodHod Golestani ، zepehr ، FMANIS ، powerb ، khorsandi ، zepehr1 ، kamix ، رژین ، سيبك ، Saeedv13 ، mahan L ، paral ، roeentan ، MEHR52 ، philadelphia ، Azi2014 ، Tabassomshojaat ، takpar1371 ، ali_am76 ، hamid_fs3 ، ramaya ، behrang3001 ، میما ، ata_bros ، n-az ، mohammadg846 ، mehdikhosro ، shayesteh ، pooyan1920 ، k98k ، Visas ، azifa ، Aroma ، sargol2001@yahoo.com ، soruosh ، hudson ، Morteza1350 ، پرویز تابنده ، manamilad ، reasonable ، amir-fazli ، mahdibashoma ، hamidrezapir1 ، meisam14 ، بازگشت ، ghasoo ، janatirad ، kage.omid ، Mana Moli ، khosro.1985 ، lighter ، alitab ، gema ، moqadam ، estanfordbineh ، adonis2006 ، reza_top60 ، omid05 ، batigoal_189 ، armin021 ، mehdi2014 ، rezahoorjandi ، حاجی واشنگتن ، peidaye penhan ، USA2014 ، anahita 62 ، L_haam ، yashgin ، مهمان آشنا ، taherifar ، امین 13

پیام‌های این موضوع
:) - توسط H Pier - 2013-05-03 ساعت 02:00
RE: خلاصه پیشرفت کار برندگان ۲۰۱۴ - توسط زری وحدتی - 2013-06-15 ساعت 10:08

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان