2013-06-16 ساعت 10:58
(2013-06-15 ساعت 22:03)mahsa3017 نوشته:(2013-06-15 ساعت 20:49)mani.iht نوشته:(2013-06-15 ساعت 20:38)mahsa3017 نوشته: دوستان کسی می دونه nmc ابوظبی شنبه ها بازه یا نه ؟.. و جوابو چند وقته می ده؟
بله،شنبه باز هست مهسا جان.
اصولاً ۲ روز میده و اگر ۲ روز قبل از مصاحبه برین روز قبل از مصاحبه میده.
ما چند روز زودتر رفتیم یعنی ۲ شنبه رسیدیم
و ۳ شنبه عصر رفتیم nmc و چون وقت داشتیم و مصاحبه
۲ شنبه هست به جای ۵ شنبه شب امروز شنبه صبح آماده کردند.
موفق باشی دوست عزیز
(2013-06-15 ساعت 20:38)mahsa3017 نوشته: دوستان کسی می دونه nmc ابوظبی شنبه ها بازه یا نه ؟.. و جوابو چند وقته می ده؟
بله،شنبه باز هست مهسا جان.
اصولاً ۲ روز میده و اگر ۲ روز قبل از مصاحبه برین روز قبل از مصاحبه میده.
ما چند روز زودتر رفتیم یعنی ۲ شنبه رسیدیم
و ۳ شنبه عصر رفتیم nmc و چون وقت داشتیم و مصاحبه
۲ شنبه هست به جای ۵ شنبه شب امروز شنبه صبح آماده کردند
موفق باشی دوست عزیز
ممنونم از راهنماییتون ولی اخه من 2 شنبه مصاحبه دارم یعنی شنبه برم جوابمو میدن فرداش؟
خواهش میکنم.
بله شک نکن که آماده میکنند،روز آزمایشات خانمی بود که ۵ شنبه صبح مصاحبه داشت و با ما ۳ شنبه عصر معاینه شد و بهش گفتند ۴ شنبه شب آماده هست چون ۵ شنبه مصاحبه داشت و موقع معاینه دکتر شوکلا ی عبوس ازتون میپرسه که چه زمانی وقت مصاحبه هست و چون اکثرا ۲ روز قبل از مصاحبه میرن شب قبل از مصاحبه جوابا آماده میکنند.
به نظر من ۵ شنبه هم زوده چون روز جمعه هم nmc بستست البته میل با خودتونه و ما چون مشکله هتل و مسکن نداشتیم چند روز زودتر امدیم که به نظرم اصلا مفید به فایده نبود چون دقیقا ۲ شب قبل از مصاحبه آماده کردند.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه