2013-06-16 ساعت 11:21
(2013-06-16 ساعت 10:27)mirzamemar نوشته: دوستان لطفا به سوالم سریع جواب بدین...
من برای پرداخت 165 دلار چند روز پیش در سایت elis.uscis یه اکانت ساختم و مشخصاتم رو هم کامل کردم. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت...ولی وقتی که دیروز به یه شرکت برای پرداخت این پول مراجعه کردم وقتی که وارد اکانت خودم شدم انواع و اقسام خطا ها رو میده و دیگه مشخصات فرمی که قبلا ساختم نشون نمیده و نمیتونم پرداخت رو انجام بدم. حالا سوالم اینه:
1- این مشکل برای بقیه هم جدیدا پیش اومده؟ یعنی سایت دوباره قاطی کرده؟
2- نکنه چون شرکت از طریق وی پی ان وارد اکانت من میشده این مشکل پیش اومده باشه؟ از وقتی اومدم خونه تا حالا موفق نشدم که مشخصات اکانتم رو به درستی ببینم!
3- برای حل این مشکل چی کار کنم؟ هرچی گشتم ایمیلی برای پشتیبانی پیدا نکردم فقط شماره تماس داشت!
ممنون میشم که راهنمایی کنید!یکم نگران شدم.
پی نوشت : گاهی این خطا رو میده:Forbidden Unfortunately, you do not have access to this service. Please check your url for errors and try again.
و این خطا: There was a technical problem while handling the request
آخ آخ دوست عزیز به من هم این ارور دوم شما رو همش می ده ..
حالا مشکل من اینجاست که یکی از فامیلامون از آمریکا 165$ رو پرداخت کرده ولی هنوز receipt number دریافت نکردم

برام ایمیل هم اومده که Caseام آپدیت شده ولی آپدیتش رو نمی تونم تو سایت uscis ببینم

تو رو خدا اگه جواب سوالتو گرفتی به من هم خبر بده !!!!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه