2010-02-05 ساعت 21:38
(2010-02-05 ساعت 20:30)adl نوشته: با سلام من فوریه مصاحبه داشتم تمام مدارکم کامل بود به جز ای 134 که در زمان مصاحبه اسپانسرم برای سفارت با پست ارسال کرده بود که بنا به دلایلی در زمان مصاحبه نرسید خلاصه برگه ابی رو بهمون داد و گفت در زمتن دریافت ویزا اصل نامه نیاز هست حالا اینکه اگر به سفارت برسه چه طور مطمن بشم که نامه رو لای پروندم میزارن لطفا داهنمایی کنید . برسم تهران سفرنامم رو خواهم نوشت با ارزوی موفقیت تمام برندگان
فکر کنم ایمیل زدن برای شما بهترین راه حله . فرم های من هم که ارسال کرده بودم قبل از مصاحبه گفتن نرسیده! ولی ایمیل زدم و اشاره به رسید dhl کردم و اونها هم جواب دادن رسیده و خیالم راحت شد و موقع مصاحبه هم کپی ایمیلشون که گفته بودن رسیده با خودم بردم که البته لازم هم نشد.رسید رو هم attach کنین و به این آدرس بفرستین :
CA-Ankara@state.gov
متن ایمیل من این بود شما میتونین مطابق شرائط خودتون اصلاحش کنین:
Dear Sir/Madame,
Thank you for your email notifying me of the receipt W2's of my sponsorship.
With regards to other documents that are listed in your email, I have sent all the documents by DHL and have been tracking it on-line to make sure that the packet has arrived. Attached, please find the Track & Trace of the Airway bill ******* indicating that the packet has been delivered.
Please let me know if the documents have been received and if any further information is needed.
Best Regards
Thank you for your email notifying me of the receipt W2's of my sponsorship.
With regards to other documents that are listed in your email, I have sent all the documents by DHL and have been tracking it on-line to make sure that the packet has arrived. Attached, please find the Track & Trace of the Airway bill ******* indicating that the packet has been delivered.
Please let me know if the documents have been received and if any further information is needed.
Best Regards
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009