(2013-06-16 ساعت 20:28)samad_abbaszadeh نوشته: سلام
ببخشید یه سوال داشتم.
من به 2 گزینه از فرم هام ایراد گرفتن .منم یه سری اصلاحات دیگه همزمان با اون دو گزینه انجام دادم و کل مدارک رو دوباره فرستادم .الانم 5 روزه هنوز جوابی نیومده .
تغییرات دیگه ای که دادم مشکل ساز نمیشه؟
اونا وقتی یه فرم ایراد داره می زارن کنار و دوباره باید پروسه فرستادن فرم هارو تکرار کرد ؟
باز باید همه فرم هارو به همون ادرس ایمیل kcc فرستاد؟
پایین نامه ای که برای ایراد هام گرفتن یه ادرس ایمیل برام گذاشته که اینجوریه KCCDV@state.gov2014as0000xxx این یعنی چی؟
دوست عزیز شما بایستی موارد را دقیق بیان کنید تا دوستان به شما کمک کنند و در مورد اصلاحات انجام شده معمولا مشکلی وجود ندارد و تا 2 هفته طول میکشه تا تایید کنند.ادرس که گفتید مهم نیست شما به همون آدرس اصلی KCC ارسال کنید.
(2013-06-17 ساعت 00:01)amaka747 نوشته: دوستان در قسمت ۳۹ چی باید بزنیم من همسرم برنده هست در فورمای من چی باید بزنیم؟
میتوانید مشخصات برنده اصلی را بنویسید یا مثل بعضی از دوستان N/A بزنید.
(2013-06-17 ساعت 00:13)amaka747 نوشته: سوال دیگه اینکه من وهمسرم هر دو خارج از ایران درس می خونیم ومن درسم تمام شده باید بگردم ایران وهمسرم هنوز یک سال از درسش مونده حالا ما برای ادرس باید چ کار کنیم میشه هر ۲ ادرس ایران رو بدیم یا اینکه من ادرس ایران رو بدم و همسرم ادرس خرج از کشور رو؟ممنون میشم راهنمایی کنی
بله باید حقیقت رو بنویسید تا دچار مشکلات دروغ گویی نشوید.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله