کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-06-19 ساعت 21:15)Beowulf II نوشته:  سلامی دوباره،
بچه ها به مشکل فنی خوردم، جواب سریع میخوام. اگرم از پستها سراغ دارید منو به اونجا ارجاع بدید لطفا.

تنها اشتباهم این بود که تو Subject ایمیل تاریخ تولد رو اشتباه زده بودم. فردای اون روز با Marry (اون خانومی که صداش خیلی خماره) تلفنی صحبت کردم و موضوع رو گفتم و اونم گفت اگه مدارکت درست باشه مشکلی نیست ولی ایمیل اوتومات میاد واسط که Resubmit کنی ولی نیازی نداری.
به قول خودش: We do not go that far into details.

امروز من از KCC ایمیل Resubmit documents گرفتم. زنگ زدم به Marry که مجددا رفع ابهام بشه واسم. ولی گفت اگه ما مدارک شما رو پرینت کنیم، اسم شما و میس نامبزتون میاد تو Note Screen واسه ما. اما من اسم شما رو تو Note Screen خودم ندارم. محض اطمینان دوباره بفرست مدارکتو. یعنی حرفش دو تا شد.
و اینگونه شد که من به فرمت ایمیل و فرمم شک کردم. حالا سوالهام:

1- آیا من باید رو تک تک صفحه ها کیس نامبرمو بنویسم؟
2- آیا فقط کیس نامبر رو باید بنویسم یا چیز دیگه ای هم لازمه؟
3- وقتی قبولیم رو پرینت و اسکن کردم، دو صفحه شد و بارکد تو صفحه اول افتاد و من فقط صفحه اول رو فرستادم. آیا کارم درست بوده؟
4- چون ایمیل کرده بودم، از عکس خودم و خانومم یه دونه گذاشته بودم، (چون نیاری به دوتا نمی دیدم). آیا کارم درست بوده؟
5- همه فایلها رو تو یه Winrar فرستادم. آیا کارم درست بوده؟

ممنون میشم زود جوابمو بدین.

1- تک تک صفحات کیس نامبر رو بالا سمت راست بنویسید
2-فقط کیس نامبرکافیه
3-دو صفحه رو اتچ میکردید
4-درسته - فایل عکسها رو اتچ کنید
5- این کارت درست نبوده فایلها رو نبایستی فشرده و زیپ میکردید دوست عزیز بایستی فایلها رو بدون فشرده سازی به متن ایمیل اتچ میکردید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Beowulf II ، hosseintest1

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط KIMIA2005 - 2013-06-19 ساعت 21:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان