2013-06-20 ساعت 10:18
(2013-06-19 ساعت 22:18)nimo80 نوشته:سلام دوست عزیز مطلبی که به توضیحات دقیق و کامل دوست عزیزم nimo باید اضافه کنم اینه که؛ در مورد خروج از ترکیه بدون پاسپورت حواستون باشه که بسیار!!! مرحله سختی هستش. همسر من یکبار این ریسک را کرد و خیلی خیلی براش سخت بود چون دقیقا عین یک مرحله بازجویی براش تو فرودگاه ایران دادگاه تشکیل دادند و کلی سوال های چپ اندر قیچی(2013-06-18 ساعت 19:36)uvthk نوشته: سلام از دوستانی که در آنکارا مصاحبه داشتن سوال داشتم: بعد از مصاحبه آیا پاسپورتمونو در سفارت نگه میدارن؟ کلاً بعد از مصاحبه کی میتونیم به ایران برگردیم؟ همون روز مصاحبه میتونیم برگردیم؟ ممنون از راهنماییتون
زمان مصاحبه: هفته دوم جولای، آنکارا تعداد افراد کیس: 3 نفر90xx کیس نامبر:
همونجور که دوست دیگمون گفتن اگه یه ضرب بگیرین و به کلیرنس نخورین ، پاسپورتا رو نگه می دارن و 3 تا 5 روز کاری به PTT ارسال میشه باید از پُست بگیرین ..
ولی اگه به کلیرنس بخورین حالا به هر دلیلی مثلا یا نقص مدرک یا انجام پروسه اداری (اف بی آی چک) همون موقع پاسپورتاتون رو می دن و می تونین برگردین .
اما اگه به کلیرنس نخورین و پاسپورتاتونو ندن ، و عجله هم داشته باشین برای برگشت به ایران ، فکر کنم می تونین از سفارت ایران در آنکارا برگه خروج بگیرین به جای پاسپورت و بعد برگردین و پاسپورتتون رو دریافت کنین .
ولی باز هم در مورد برگه خروج سوال کنین

2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live