کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-19 ساعت 22:59)k.abbasi نوشته:  دوستان عزیز من قبلا"درجاهای مختلف این سوال راکردم واکثرا"گفتن باخانم دکترطاهرنژادمشورت کنم ولی چون درشهرستان سرکارهستم برایم مقدورنیست وهرچه تلفن به انسیستو میزنم کسی جوابم رانمیدهدحال اگرکسی اطلاعات داردومیتواندراهنمائی کندممنون میشوم مشکل من این است که HBS+(هپاتیتB) دارم ومدت سه سال است دارواستفاده میکنم وکنترل شده است ودرآخرین آزمایشات نیزنتیجه خوب بوده ویکی ازدوقرصی راکه استفاده میکردم الان دکترقطع کرده تادوماه دیگرآزمایش بدهم حال میخواهم بدانم این موردمیتواندکیسم رامنفی کندیانه که اگرجواب مثبت است من ازادامه کارصرف نظرکنم(فرمهاراارسال کرده ام) وباتوجه به اینکه اسم همسرم درآمده است آیابرای همسرو2فرزندم امتیاز منفی میباشدحال اگرازدوستان کسی هم رفت طرف انسیستوپاستورزحمت بکشه کیس ماروهم بپرسه ممنون دارش میشم انشاا... درآم ری ک ا تلافی کنم به امیددیدارمنتظرجواب
دوست جان در اینکه هپاتیت براشون خیلی مهم هست شکی نیست .
و اینشاالله که تا زمان مصاحبه بهبودی کامل حاصل میکنی. و جواب آزمایش ها کلا منفی باشه... در این صورت هیچ مشکلی برای کیس شما ایجاد نمیشه .
در صورت + بودن هم اون پزشک سفارته که تصمیم میگیره و نظر میده !!!
شما 3چهارم راه رو رفتی چیزی نمونده... فکر نمیکنم برای شما مشکلی باشه !!
لبخند فراموش نشه Smile
تشکر کنندگان: k.abbasi ، ojee ، محبت

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط love_everlife - 2013-06-20 ساعت 10:49
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان