2013-06-21 ساعت 13:41
امیر جان واقن خوشحالم که یک نفر دقیقن حرف دلم رو گفت و منو فهمید!! به خصوص در مورد دلار و خرج و اینا!! مردم فکر می کنن که پدر و مادر آدم اونجا تولید اسکناس دارن و همش هم می گن تو واسه چی دیگه کار می کنی!! پس کی می ری! چرا گذاشتنت رفتن و و و... من اون موقع 23 سالم بود و البته الان 6 سال گذشته... دیگه این حرفا رو من تاثیری نداره...ولی اوایل دوران سختی بود!!
علی جان ببخشید من پریدم وسط!! ولی تجربه خودم رو می گم شاید به کارت بیاد، به نظر من بچسب به کار و زندگیت اینجا!! یعنی خوب کار کن، خوب درس بخون، زبانت رو حسابی تقویت کن، با دوستات هم خوش بگذرون و از همه مهم تر اینکه تا لازم نشده به هیچ کس موقعیتت رو نگو!! نگرانی و مشکلاتت هم پیش زیاد به خانوادت اون طرف منتقل نکن!! همینا دیگه... البته تو که خودت ماشالا همه تن حریفی!
علی جان ببخشید من پریدم وسط!! ولی تجربه خودم رو می گم شاید به کارت بیاد، به نظر من بچسب به کار و زندگیت اینجا!! یعنی خوب کار کن، خوب درس بخون، زبانت رو حسابی تقویت کن، با دوستات هم خوش بگذرون و از همه مهم تر اینکه تا لازم نشده به هیچ کس موقعیتت رو نگو!! نگرانی و مشکلاتت هم پیش زیاد به خانوادت اون طرف منتقل نکن!! همینا دیگه... البته تو که خودت ماشالا همه تن حریفی!

Doctor of Audiology Student